a raczej lekcje ktorych w niej nie ma
morland-poglaszcz pieksa odemnie

[/quote]
skad wiesz, o ktorej godiznie?

Adit napisał(a):ej...ja tez chce wiedziec kogo bede miala w komisjiskad wiesz, o ktorej godiznie?
![]()
a 18.04.2005 nie zaczynaja sie ustne z polskiego? ja nic nie wiem

[/quote]
jakiegos browareczka przed maturka,co Ty na to?

Adit napisał(a):zaraz przed Toba? Chyba Pan Bog chce nas "rozluznic calkowicie" przed maturka ustna..przeciez jak my bedziemy tak razem czekaly to.. ojejejeju
MeYka a mozejakiegos browareczka przed maturka,co Ty na to?
[ Dodano: 2005-03-11, 16:05 ]
chcialabym jeszcze dodac (co do moich obecnosci w szkole) to kazdy ma swoje chwile slabosci![]()
![]()
ee..mama ty mi lepiej usprawiedliwienie pisz![]()
![]()
tylko
jak cos

'z blizej nieokreslonych powodow Kiniaka w szkole nie bylo z wyrazami ubolewania proszę o usprawiedliwienie'
nie tylko jak cos
a przed maturka to oczywiscie. ja w ogole proponuje Ci wyjsc z nami jutro ok 20 do szpaka bo bedzie BoNuS
a jak bedziemy czekaly razem to.....przynajmniej sie nie zestresujemy

Adit napisał(a):aaa...ok..ok.. ja sie tylko zastanawiam co na to Pani Prof.Kazimierska i Pan Prof.Lipski? chyba od razu nas przepuszcza?
Przepraszam?! kto bedzie?! aaaaaaaaaaaaaa... ONA buhaha,a kto jeszcze?![]()
![]()
![]()

Peny napisał(a):MeYa napisał(a): ja w ogole proponuje Ci wyjsc z nami jutro ok 20 do szpaka bo bedzie BoNuS![]()
czy to zaproszenie jet otwarte? bo ja znowu nic nie wiem

Miałem pisać wczoraj, ale skoro mam możliwość jeszcze się trochę pouczyć, to czemu miałbym z niej nie skorzystać?
:lol::lol:Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości