[/quote]marzec... wiec o co Ci cho?
[/quote]

Procesor 1% load i 65 st. C ....pewnie AMD
r00t napisał(a)::) Procesor 1% load i 65 st. C ....pewnie AMD
a tak na poważnie to ja bym się martwił... co będzie jak load wyniesie 99%.... pożar ?
Mój proc teraz chodzi na 3.17 GHz i ma 35 st. C. load 1 - 2% w godzinnym stresie ma 55 - 56 st. C
pomyśl o dobrym chłodzeniu... no chyba że lubisz zwisy i resety....
swego czasu (okolo rok temu) wyszla cala seria tego cudactwa... na dziendobry temperatury zaczynaly sie od 60-65st... a przy wypasionym chlodzeniu spadaly do nie mniej niz 50-55st... zatem moze cos takiego siedzi u niego pod maską 
Sato napisał(a):r00t napisał(a)::) Procesor 1% load i 65 st. C ....pewnie AMD
nie odrobiles pracy domowej... a Prescott'y znaju?swego czasu (okolo rok temu) wyszla cala seria tego cudactwa... na dziendobry temperatury zaczynaly sie od 60-65st... a przy wypasionym chlodzeniu spadaly do nie mniej niz 50-55st... zatem moze cos takiego siedzi u niego pod maską
Sato napisał(a): a Prescott'y znaju? )
a Prescott'y ty znajesz?
Bruno napisał(a):Sato napisał(a): a Prescott'y znaju? )
Nie moglem sie oprzec - ale chyba powinno byc.
- Kod: Zaznacz cały
a Prescott'y ty znajesz?
Znaju znaczy znam
r00t napisał(a):Sato napisał(a):r00t napisał(a)::) Procesor 1% load i 65 st. C ....pewnie AMD
nie odrobiles pracy domowej... a Prescott'y znaju?swego czasu (okolo rok temu) wyszla cala seria tego cudactwa... na dziendobry temperatury zaczynaly sie od 60-65st... a przy wypasionym chlodzeniu spadaly do nie mniej niz 50-55st... zatem moze cos takiego siedzi u niego pod maską
no znam prescoty.. bo u mnie coś takiego siedzi pod maską... owszem grzeją się ale bez przesady...
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości