Reaktywacja Serwa - Ludzie gramy

Tutaj piszemy o sprawach związanych z naszą siecią komputerową. Uwagi, komentarze, propozycje.

Postprzez kink » środa, 3 paź 2007, 06:16

Serwer CS 1.6 kołobrzeski jest, wiec po co robić kolejny ?
Myślę że AA to dobry pomysł ale lepszy powinien być COD 2 1.0. Poprostu świetna gra. Ping 50 i będzie cały czas full serwer. AA to ja dopiero bym musiał zkombinowac sobie.
kink
Rozgrzewa się

Postprzez r00t » środa, 3 paź 2007, 11:22

...temat powraca jak bumerang z określoną częstotliwością.

Odpowiem tutaj również na PW, które dostałem. Jestem jak najbardziej za. Mogę Wam postawić serwer jaki chcecie. Ale, to WY musicie się zorganizować. Sam serwer to nie wszystko, każde przedsięwzięcie musi mieć zgromadzoną w okół siebie społeczność.

Ja nie mam czasu na zabawę w pliki konfiguracyjne, ustawienia, ściąganie plików, siedzenie na forach w celu rozwiązywania problemów i instalowania modów.... itp. Tylko po to żeby po miesiącu serwer stał pusty. (bo tak się właśnie działo - no może nie po miesiącu ale po jakimś czasie inicjatywa umierała)

Umawiamy się tak, zorganizujcie działający i skonfigurowany jak sobie chcecie serwer (software) a ja wam go uruchomię na jakiejś maszynie w TKK. Służę również pomocą techniczną. Założę Wam konto i dam dostęp do plików, niestety nie mogę dać dostępu do powłoki systemu. Jeżeli chcecie, to znajdzie się także wirtualny serwer na stronę www.

Podsumowując - chcecie serwer to go stwórzcie. Ja go zainstaluję, skopiuje wasze konfigi i uruchomię. Sami róbcie ankiety, głosowania, prelekcje, zgromadzenia i co tam jeszcze chcecie...

Z mojej strony będą łącza i sprzęt podłączony do tych łącz a z Waszej musi być chęć i działanie... wybierzcie sobie przywódcę i do działa.

PS. Co do CSa, myślę, że gra jest stara i nudna... coraz mniej ludzi w to gra - ja osobiście lubię BF2 a z darmowych gier FPP Warsow.
r00t
Administrator

Postprzez kink » środa, 3 paź 2007, 17:28

r00t napisał(a):...temat powraca jak bumerang z określoną częstotliwością.

Heh :] dobrze powiedziane.
Czyli pozostaje wybrać grę i zkonfigurować serwer.

Zrobię ankietę w osobnym temacie, zobaczymy co zostanie wybrane, i czy będzie kto w to grac.
kink
Rozgrzewa się

Postprzez kink » środa, 3 paź 2007, 17:30

tzn postaram sie zrobic :]
kink
Rozgrzewa się

Poprzednia strona

Powrót do :: wsk - tkk