Kandydat do Sejmu

Tutaj można przeprowadzać ankiety na różne tematy.

Kto jest Twoim kandydatem do Sejmu?

Czesław Hoc
6
21%
Sebastian Karpiniuk
11
38%
Jacek Woźniak
12
41%

Liczba głosów : 29

Postprzez Mist » środa, 3 paź 2007, 23:06

1
jako człowiek, nie jako partia
Mist
Dyskutant

Postprzez qrczak » czwartek, 4 paź 2007, 09:43

Nie ma za bardzo na kogo głosować. Gdyby Hoc nie był w PiS-ie to zagłosowałbym na niego. Na Karpiniuka na pewno nie, drugi raz tego błędu nie popełnię. Jacek Woźniak - z całym szacunkiem, ale niech mi ktoś przedstawi jego dokonania bo ja nie wiem co takiego zrobił.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » czwartek, 4 paź 2007, 13:56

qrczak napisał(a):Nie ma za bardzo na kogo głosować. Gdyby Hoc nie był w PiS-ie to zagłosowałbym na niego. Na Karpiniuka na pewno nie, drugi raz tego błędu nie popełnię. Jacek Woźniak - z całym szacunkiem, ale niech mi ktoś przedstawi jego dokonania bo ja nie wiem co takiego zrobił.

... nie zapisał się do PiS-u ...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez qrczak » czwartek, 4 paź 2007, 15:20

BLAaa napisał(a):
qrczak napisał(a):Nie ma za bardzo na kogo głosować. Gdyby Hoc nie był w PiS-ie to zagłosowałbym na niego. Na Karpiniuka na pewno nie, drugi raz tego błędu nie popełnię. Jacek Woźniak - z całym szacunkiem, ale niech mi ktoś przedstawi jego dokonania bo ja nie wiem co takiego zrobił.

No ok. Na pewno należy się szacunek za niezmienność partii, ale jak dla mnie to za mało jak na kandydowanie do sejmu. Jednakże życzę powodzenia.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Flo » czwartek, 4 paź 2007, 15:45

ja mialem nie isc, ale pojde zaglosowac na Jacka
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez BLAaa » czwartek, 4 paź 2007, 16:14

qrczak napisał(a):
BLAaa napisał(a):

No ok. Na pewno należy się szacunek za niezmienność partii, ale jak dla mnie to za mało jak na kandydowanie do sejmu. Jednakże życzę powodzenia.

Pozostali jak kandydowali pierwszy raz mieli jeszcze mniej :wink:
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Demurrer » niedziela, 7 paź 2007, 19:21

Achaja napisał(a):słowianin... z pełnym szacunkiem dla Jacka, ale zaglosowało 20 osób więc nie podniecaj się tak...bo nie daje to Jackowi gwarancji na mandat

Naprawdę??
A ja myślałem że wyniki ankiety są wiążące dla okręgowej komisji wyborczej.
To po co zakładać ankietę skoro ona nie gwarantuje mandatu?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez marek » poniedziałek, 8 paź 2007, 22:16

Achaja napisał(a):po cóz zalewać umysł żółcią...

1. dla zasady?
2. z przekory?
3. ... (dopisz własną odp., będzie nowa ankieta) ? :D
marek
V.I.P

Postprzez Demurrer » wtorek, 9 paź 2007, 07:15

marek napisał(a):
Achaja napisał(a):po cóz zalewać umysł żółcią...

1. dla zasady?
2. z przekory?
3. ... (dopisz własną odp., będzie nowa ankieta) ? :D

Nie chciałem odpowiadać Achaji żeby nie ciągnąć OT,ale skoro marek temat kontynuuje, to ja tylko zapytam o jakie zalewanie żółcią chodzi?
Jak przeczytałem gdy Achaja z pełną powagą apeluje do słowianina o "nie podniecanie się" wynikami ankiety, bo przecież nie "gwarantują" one mandatu,to po prostu padłem przed monitorem en face na klawiaturę i zaliczyłem swoim dużym nosem taki właśnie komentarz. Nic więcej.Nawet nie wiem co to jest żółć. :) No chyba że ma to coś wspólnego ze zdrowym śmiechem.

P.S. Masz Achajo coś do blondynek ? :P Blondrasizm/blondofobia przez Ciebie przemawia? Jesteś w PO i taka włosowo-kolorowo uprzedzona? oj, joj.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Bruno » wtorek, 9 paź 2007, 07:26

Demurrer napisał(a):P.S. Masz Achajo coś do blondynek ? :P Blondrasizm/blondofobia przez Ciebie przemawia? Jesteś w PO i taka włosowo-kolorowo uprzedzona? oj, joj.

To jak napisze: nie traktuj mnie jak murzyna, w twoim widzeniu bede rasista ?? :P
Bruno
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Demurrer » wtorek, 9 paź 2007, 08:22

Bruno napisał(a):
Demurrer napisał(a):P.S. Masz Achajo coś do blondynek ? :P Blondrasizm/blondofobia przez Ciebie przemawia? Jesteś w PO i taka włosowo-kolorowo uprzedzona? oj, joj.

To jak napisze: nie traktuj mnie jak murzyna, w twoim widzeniu bede rasista ?? :P

Achaja napisał(a):nie traktuj mnie jak głupią blondyneczkę (mam zdecydowanie inny kolor włosów).

Jakieś jeszcze pytania Bruno? :)

Ponadto jak się traktuje murzyna? źle? Czyli zakładasz, że z istoty bycia murzynem, a więc osobą o ciemnym kolorze skóry wynika, że należy jej się złe traktowanie w społeczeństwie. I co ? To nie rasizm? Użyłeś tego słowa w ewidentnie pejoratywnym znaczeniu.
Demurrer
Gwiazdor

Następna strona

Powrót do :: ankiety