Kandydaci na prezydenta

Tutaj można przeprowadzać ankiety na różne tematy.

Na którego kandydata na prezydenta RP zamierzasz głosować?

Ankieta wygasła niedziela, 28 sie 2005, 14:16

Marka Borowskiego
8
12%
Włodzimierza Cimoszewicza
27
40%
Lecha Kaczyńskiego
7
10%
Andrzeja Leppera
2
3%
Zbigniewa Religę
7
10%
Donalda Tuska
17
25%

Liczba głosów : 68

Postprzez Wald » czwartek, 30 cze 2005, 15:28

Sato napisał(a):juz tradycyjnie.. jak w kazdych wyborach... nie ide glosowac

Chyba do tej pory nie było tych wyborów za dużo w Twoim życiu(?!) A iść głosowac trzeba, bo jak się nie głosuję, to też się głosuje; tzn. inni to za ciebie robią oddając głos na tych, których najbardziej nie lubisz.
Ergo: głosuj sam za siebie!
Wald
V.I.P

Gadu-Gadu: 526856

Postprzez Sato » czwartek, 30 cze 2005, 16:32

Wald napisał(a):
Sato napisał(a):juz tradycyjnie.. jak w kazdych wyborach... nie ide glosowac

Chyba do tej pory nie było tych wyborów za dużo w Twoim życiu(?!) A iść głosowac trzeba, bo jak się nie głosuję, to też się głosuje; tzn. inni to za ciebie robią oddając głos na tych, których najbardziej nie lubisz.
Ergo: głosuj sam za siebie!

wybory prezydenckie, w ktorych moge glosowac, to beda dopiero drugie... ale po drodze byly rozne inne okazje... wybory parlamentarne, wstep do unii....
i nigdy nie bylem na glosowaniu... taki juz jestem... generalny tumiwisizm w tych sprawach...
byc moze kiedys mi przejdzie... jak wydorosleje/zmadrzeje*
a w najblizszych wyborach jedyne co mnie moze zmusic do pojscia do urny to jak do drugiej tury przejdzie jakis radykal, i trza bedzie zaglosowac na "tego innego"

* niepotrzebne skreslic :)
Sato
Dyskutant

Postprzez Slayer » czwartek, 30 cze 2005, 18:46

traktuj glosowanie jako jeden z niewielu przywilejow jakie masz w tym kraju... przez wieki jako Narod musielismy o to prawo walczyc, wiec teraz troche glupio z niego nie korzystac :)
Slayer
Terminator

Postprzez Kinoman » czwartek, 30 cze 2005, 21:35

Żaden z wymienionych kandydatów nie jest godny pełnić tej zaszczytnej funkcji.Dlatego nie będę się ośmieszał i brał udziału w tej prześmiesznej ankiecie.Przyszłość Polski marnie widzę.Był kapral Lechu i trzeżwy inaczej niemagister rodem z Białogardu.Mam tych pozostałych serdecznie dosyć w telewizjach i radiach przez 7 dni oprócz Bożego Narodzenia i Wielkiej Nocy.Get out!
Kinoman

Postprzez qrczak » czwartek, 30 cze 2005, 21:49

trzeżwy inaczej niemagister rodem z Białogardu

Hehehe dobre określenie, a teraz piękna jola bedzie pomagała w kampanii wyborczej Cimoszewiczowi (to ten co nie wiedział czy chce kandydować czy nie, moze nadal nie wie?)
Naprawdę nie ma na kogo głosować. Z powodu wrodzonej niechęci do wszelkiego odcienia czerwonego (w polityce) Borowski i Cimoszewicz odpadają. Religa jako polityk jest praktycznie nikim, niech dalej leczy ludzi, na tym się przynajmniej zna. Lepper się nadaje na podwórkowego krzykacza, albo do tropienia talibów w Klewkach. Kaczyński jest zbyt radykalny, więc pozostaje mi Donald.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez ZAINTERESOWANA » czwartek, 30 cze 2005, 23:08

Kinoman napisał(a):Żaden z wymienionych kandydatów nie jest godny pełnić tej zaszczytnej funkcji.Dlatego nie będę się ośmieszał i brał udziału w tej prześmiesznej ankiecie.Przyszłość Polski marnie widzę.Był kapral Lechu i trzeżwy inaczej niemagister rodem z Białogardu.Mam tych pozostałych serdecznie dosyć w telewizjach i radiach przez 7 dni oprócz Bożego Narodzenia i Wielkiej Nocy.Get out!

Oooooooo... specjalne logowanie z okazji ankiety, na temat której nie chcesz się wypowiadać ani głosować? ;/
To po co się wypowiadałeś w tym temacie skoro Cię to nie interesuje? :?: :P
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez kazió » czwartek, 30 cze 2005, 23:41

o jejku wszedzie polityka
kazió
V.I.P

Postprzez Wald » piątek, 1 lip 2005, 06:14

Sato napisał(a):a w najblizszych wyborach jedyne co mnie moze zmusic do pojscia do urny to jak do drugiej tury przejdzie jakis radykal, i trza bedzie zaglosowac na "tego innego"

A żeby nie było radykałów w drugiej turze - trzeba ich wyeliminować w pierwszej...
Wald
V.I.P

Postprzez Easy Rider » piątek, 1 lip 2005, 11:53

Jak pójdę na wybory, co nie jest pewnw, na pewno zagłosuję na Włodiego, ale nie dlatego żeby był jakimś bossem czy cóś, po prostu innego lepszego kandydata nie ma i nie będzie
Easy Rider
Terminator

Postprzez Kulo » piątek, 1 lip 2005, 12:10

Tusk...
a jesli do 2 tury dojdzie Cimoszewicz lub religa to na nich...
a jesli nikt z tej 3 nie zostanie prezydentem, to ja stad spadam...

obawiam sie ze kaczynski zostanie prezydentem, pis wygra.
prezydent - l.kaczak
premier - j.kaczak

ale tak by bylo tylko przez pare lat. potem by wprowadzili konsulat....
Kulo
Bywalec

Postprzez Wald » piątek, 1 lip 2005, 16:30

Kinoman napisał(a):Żaden z wymienionych kandydatów nie jest godny pełnić tej zaszczytnej funkcji.Dlatego nie będę się ośmieszał i brał udziału w tej prześmiesznej ankiecie.Przyszłość Polski marnie widzę.Był kapral Lechu i trzeżwy inaczej niemagister rodem z Białogardu.Mam tych pozostałych serdecznie dosyć w telewizjach i radiach przez 7 dni oprócz Bożego Narodzenia i Wielkiej Nocy.Get out!

Człowieku! To gdzie ty żyjesz? Skoro wszyscy kandydaci są według ciebie do niczego, to sam zgłoś swoją kandydaturę. Pewnie jesteś lepszy...(?) Jesteś magistrem, albo i lepiej, co?Chyba jednak nie! A ankieta prześmieszna? A jakie są mniej śmieszne?
Wald
V.I.P

Postprzez Wald » sobota, 2 lip 2005, 10:02

WZT napisał(a): A jak narazie w ankiecie nieuwzagledniono wszystkich kandydatow(A. Leper ma byc powaznym czlowiekiem?!)

Ja jestem bardzo daleki, by uznawać Leppera za poważnego człowieka, ale jest poważnym jako kandydat na prezydenta! Ma bardzo wielu "wyznawców" niestety i w tym sensie uznałem go za poważnego kandydata. A co? Stary Giertych - choć poważny przecież facet - uzyska więcej głosów? I jego miałem uwzględnić w sondażu? Albo Bubla, czy np. Szyszkowską, lub Bochniarzową?
Wald
V.I.P

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: ankiety