WZT napisał(a):Ja i tak wole kawaly o Polakch -sa wedlug mnie smieszniejsze
WZT napisał(a):Stavro napisał(a):WZT napisał(a):Ja i tak wole kawaly o Polakch -sa wedlug mnie smieszniejsze
sa takie same jak o innych nacjach..co ztego ze o zaydach...to jakis wybrany narod ze zartowac sobie z nich nie mozna?? bez przesady
a dlaczego o polakach kawaly nie sa smieszne-zrob eksperyment opowiedz kawal o zydach tylko slowa "Zyd" zastap slowem "Polak"to zobaczysz ze kawal juz niebedzie smieszny chociaz pointa sie nie zminila.... radze wyprobowac to na kolegach....
WZT napisał(a):Stavro napisał(a):WZT napisał(a):Stavro napisał(a):WZT napisał(a):Ja i tak wole kawaly o Polakch -sa wedlug mnie smieszniejsze
sa takie same jak o innych nacjach..co ztego ze o zaydach...to jakis wybrany narod ze zartowac sobie z nich nie mozna?? bez przesady
a dlaczego o polakach kawaly nie sa smieszne-zrob eksperyment opowiedz kawal o zydach tylko slowa "Zyd" zastap slowem "Polak"to zobaczysz ze kawal juz niebedzie smieszny chociaz pointa sie nie zminila.... radze wyprobowac to na kolegach....
moze masz troche racji...polski narod jest troche uprzedzony..ale nie wszyscy...
sporoboj przeprowadzic ten test na znajomych to sie ciekawych spraw mozna dowiedziec...
Roman napisał(a):Istnieją ludzie, którzy zaśmiewają się z dowcipów o Żydach (konkretnie chodzi mi o coś, co możnaby nazwać "humor obozowy"). We mnie takie "żarty" budzą niesmak. Jak to jest z wami? Śmieszne to, czy żałosne?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości