wredniak napisał(a):Demurrer,wyjasnij mi kogo opluwalem na forum,jakie zmyslone bzdury opisywalem ?
Napisz co konkretnie jest niezgodne z prawda w moich wypowiedziach na forum. Prosze o konkrety
.
Porszę bardzo. Kilka Twoich zdań:
wredniak napisał(a):O jakiej uczciwosci ty mowisz ? Nazwiska panow K. pojawiaja sie przy roznych aferach i przekretach.
wredniak napisał(a):Jesli mnie pamiec nie myli to jeden z panow K. zostal skazany wyrokiem niezawislego podobno sadu. W obecnej sytuacji sprawa nie ujrzy pewnie swiatla dziennego. Mamy teraz Prawo i Sprawiedliwosc wedlug kaczek.
wredniak napisał(a):Mam dziwne przeczucie,ze zostana dokladnie wyczyszczone stare, smierdzace sprawy a w cudowny sposob znajda sie nowe dokumenty i nowi swiadkowie.
wredniak napisał(a):Czy wiesz w jakiej partii wczesniej byli panowie Kaczynscy i dlaczego utworzyli nowa?
Powyżej:
- sugerujesz, że Kaczyńscy byli uczestnikami jakiś afer
- w powyższym kontekście mówisz o jakimś wyroku, tak aby czytelnik myślał, ze chodzi o wyrok w związku z tymi aferami. Dopuszczasz się tym samym manipulacji. Wiadomo przecież, że wyrok jest cywilny a nie karny i nie ma związku z żadnymi aferami a nadużyciem wolności słowa.
- oskrażasz o ukrywanie przed opinią publiczą tego wyroku (co za bzdura)
- oskarżasz Kaczyńskich o tuszowanie afer i przekrętów i fabrykowanie dowodów
- sugerujesz, że okoliczność powstania PiS wynika, z aferalnej przeszłości poprzedniej partii Kaczyńskich.
Mało oszczerstw zaserwowałeś jak na kilka zdań?
Teraz ja żądam konkretów (dowodów) na poparcie tych oszczerstw. Czekam.