Nie będę się podlizywał, bo i tak tylko stwierdzę fakty, a Ci którzy choć minimalnie znają się na fotografii (kadrowanie, miękkość, czas naświetlenia, przysłona) i inne techniczne sprawy zapewne podzielą moją opinię o tym że Fido pstryka wyśmienite fotki i coraz lepsze. Ma gość oko i pracuje nad warsztatem to wróży na przyszłość wiele tak trzymać. Osoby które się nie znają na sprawach technicznych na pewno ujmuje głębia i coś „prawdziwego” w niektórych fotkach, Fido pstryka dużo i ma wiele pomysłów, fotki z rożnych kategorii tematycznych różny mają stopień nacechowania – co przez to rozumiem niektóre mają za zadanie poprawiać warsztat, przekazywać glebie, ducha, coś mentalnego inne mają ukazywać prosta rzeczywistość. Według mnie i to jest moje osobiste odczucie Fido ma STYL a jego styl dla mnie wyraża się w fotkach „fontanna”, „katedra” „morze w majówkę”, „schody” to jego niepowtarzalna wizytówka dla mnie w takich tematach jest The Best. Nie znaczy to ze inne Mu nie wychodzą, ale te tematy wychodzą ponad przeciętnie

Pozdrawiam i