NataliaW...galeria.

Malujesz, rysujesz, a może piszesz wiersze? To jest kawałek forum właśnie dla Ciebie - zaprezentuj się. W tym dziale piszemy o wszystkich innych dziedzinach sztuki. O teatrze, malarstwie, poezji, grafice komputerowej, rzeźbie i wszystkich innych sprawach które dotyczą twórczości człowieka i które da się nazwać sztuką.

Postprzez FiDo » sobota, 25 cze 2005, 13:17

WZT napisał(a):
NataliaW napisał(a):
dobrze ze jak bede mial w domu cyfraka to bede mogl kombinowac do woli..... tylko musze zwiazac moja mala kuzynke aby mi w czasie "tworczej"sesji mi nie uciekla....jak dobrze miec cyfraka bo na ananlogu to bym chyba z torami poszedl.....

Brutalu-nie wolno nikogo związywać.... :shock: :twisted:

A co do ekonomii-to święta racja....:]

gdybys wiedziala jaka ona jest jak jej sie nudzi........
A zrobie tak aby niebylo widac sznorkow na zdjeciach :D :D :d :twisted: :twisted:
Fido masz jakas ksiazke o tym facecie i tym strefowym pomiarze swiatla Ansela Adamsa bo co gogle odpoalam to mi sie wiesza kopm a ksiazk moge sobie poczytac w wolnym czasie.....

mam fajna ksiazeczke napisana przez mojego doktorka z uczelni. 'podstawy fotografii'.. moge ci pozyczyc do skserowania tego co cie interesuje, bo sam z niej w wakacje bede korzystal i rozgryzal. nr telefonu znasz.. a tutaj masz najlepszy artykul na necie jaki o tym znalazlem.. jest to troche skomplikowane, ale efekty sa zdumiewajace link z tym, ze musisz miec obcykanego manuala w aparacie i punktowy pomiar swiatla. i dobrze by bylo rozumiec swiatlo w fotografii
FiDo
Arcymistrz

Postprzez FiDo » sobota, 25 cze 2005, 14:35

centralno-wazony to nie jest punktowy, bo mierzy swiatlo w calej scenie i ustawia ekspozycje po srodku.punktowy to taki, ktorym mozesz zmierzyc dane miejsce w scenie
FiDo
Arcymistrz

Postprzez kamila » sobota, 25 cze 2005, 22:46

pociagajacy na tym swiecie jestem ja i tylko ja, zapamietaj to sobie
:lol: , Złociutki, zapamiętam, ale w innym wcieleniu :P
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Pigul » niedziela, 26 cze 2005, 10:26

NataliaW napisał(a):Mój litościwy serwer przyjął kolejną już ostatnią porcję zdjęć.....:]

Widze Nati ze odkupilas serwer od Flo :D a powinnas miec swoj od TKK :D
Pigul
Twardziel

Postprzez Pigul » poniedziałek, 27 cze 2005, 12:11

NataliaW napisał(a):A Ty, Pigul może byś foty skomentował, już nie mówiąc o tym, że do galerii by już wypadało coś wrzucić nowego...;) :]

Masz racje Nati - jednak narazie malo co ganiam z aparatem a wrzucac byle co to chyba nie wypada :D

A Twoje fotki - co tu komentowac, jak zawsze rewelacja. podoba mi sie Twoje podejscie do uwieczniania kadrow :D
Pigul
Twardziel

Postprzez Garis » piątek, 1 lip 2005, 18:19

Niezłe fotografie Natalia, robią wrażenie. Jedynie numerek 2 mi się mało podoba z powodu nadmiaru czernej przestrzeni. Ta dziewczyna ginie na tej fotce jakby pochłaniała ją czarna dziura...

[ Dodano: 2005-07-08, 15:02 ]
Zapraszam do siebie na sztuczne ognie :)

[ Dodano: 2005-07-10, 00:39 ]
:!: Halo! Halo ! Nie śpimy ! Twórczość wymiera ? :!:
Garis
Twardziel

Postprzez MarcinR » wtorek, 13 wrz 2005, 10:25

Smiem prosic o nowa porcje zdjec :)
MarcinR

Postprzez MarcinR » poniedziałek, 26 wrz 2005, 15:42

No no no , pieknie :D
MarcinR

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: inne dziedziny sztuki