Fajny film wczoraj widziałem/am

Tutaj piszemy o filmie w szerokim znaczeniu tego słowa. Czyli o każdej jego odmianie. Jeżeli chcesz się podzielić wrażeniami lub masz ochotę napisać recenzję zrób to w tym miejscu. Jeżeli zajmujesz się filmem amatorsko to jest to dział dla Ciebie.

Postprzez Dziura_w_skarpecie » wtorek, 31 sty 2006, 18:41

Ciaooo
Dziura_w_skarpecie

Postprzez Chuck_Norris » środa, 1 lut 2006, 23:54

Explosive_Women_Private_(2003)
Chuck_Norris

Postprzez kurczaczek » czwartek, 2 lut 2006, 08:43

Underworld: Evolution
Jak dla mnie świetny film, super zrobione postacie, naprawde nie mam się do czego przyczepić. W sumie to wybredna nie jestem :)
Gorąco polecam :!: :spoko:
kurczaczek
Terminator

Gadu-Gadu: 2785812
Postprzez Flo » czwartek, 2 lut 2006, 15:48

Fantastic 4 - fajna baja o super bohaterach

The Man - Egune Levy wymiata jako stomatolog wmieszany w mafijny handel bronia :D

Carlitos Way - Rise To Power - niby mial byc fajny a byl sredni, Carlito, Rocco i Earl dobrze kombinuja ale co z tego, malo akcji, sredniawy
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Tomas » piątek, 3 lut 2006, 00:16

Tomas
Bywalec

Postprzez Chuck_Norris » piątek, 3 lut 2006, 00:28

Chuck_Norris

Postprzez Olga » piątek, 3 lut 2006, 23:12

''Klucz do koszmaru'' (The Skeleton Key)
"Caroline Elis, młoda pracowniczka hospicjum, podejmuje się opieki nad schorowanym właścicielem opuszczonej plantacji. Od jego żony, Violet, otrzymuje klucz, przy pomocy, którego można otworzyć każde drzwi, również te ukryte. Za tymi drzwiami znajduje się pomieszczenie, do którego przeniesiono różne sprzęty z innych części posiadłości. W śród nich Caroline znajduje przedmioty związane z praktykowaniem magii. Nagle dziewczyna zaczyna być świadkiem niewytłumaczalnych zjawisk. Starając się odkryć ich naturę dokonuje przerażającego odkrycia." /Filmweb/
Niewiele słyszałam i czytałam o tym filmie. Zasiadałam do niego bez przekonania, ale mile się rozczarowałam.
Bardzo ciekawa fabuła zawierająca wszystkie elementy niezbędne dla horroru/thrilleru. Tajemnica, magia, niewyjaśnione wydarzenia, szepty, ukryte pomieszczenie, mroczne postaci .... a to wszystko w starym pięknym domu położonym gdzieś na moczarach i otoczonym ogrodem. Świetna kreacja aktorska Geni Rowlands i Kate Hudson. Nie rozczarowało mnie również zakończenie (a to ostatnio jakaś nowość) .... zwrot akcji, którego widz się nie spodziewa. Warto również zwrócic uwagę na muzykę (sporo bluesa) .... Polecam zdecydowanie każdemu kto lubi filmy z dreszczykiem, narastającym napięciem i ciekawym finałem. Obraz może nie jest wybitny, ale obejrzeć warto.
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Chuck_Norris » sobota, 4 lut 2006, 17:43

Chuck_Norris

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: film