Skk Kotwica Kołobrzeg

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez Basketman » środa, 18 sty 2006, 21:10

A jeśli mamy rozmawiac o szkoleniu młodziezy.. to moze inny topic trzeba zalozyc, bo duzo gadania jest. Niedlugo zapewne w GK przeczytacie...
Basketman
V.I.P

Postprzez Basketman » środa, 18 sty 2006, 22:38

gazeta kołobrzeska.

Zapewne.
Basketman
V.I.P

Postprzez fern » środa, 18 sty 2006, 23:45

Kula, Baltazar - wiem, ja sam baardzo chętnie bym zobaczył dobrych Polaków u nas. No i paru jest i za czasów Krajcy często grali Polacy na boisku (czasami nawet cała 5 to Polacy byli), ale kluby mają inne cele niż propagować młodzież.
fern
Ważniak

Postprzez Baltazar Gąbka » czwartek, 19 sty 2006, 00:02

fern napisał(a):Kula, Baltazar - wiem, ja sam baardzo chętnie bym zobaczył dobrych Polaków u nas. No i paru jest i za czasów Krajcy często grali Polacy na boisku (czasami nawet cała 5 to Polacy byli), ale kluby mają inne cele niż propagować młodzież.

zespol bez obcokrajcowcow nie pokaze sie w Europie, nie pokaze sie w lidze, nie bedzie sponsorow, nie bedzie koszykowki w danym miescie. Proste nie?

Z drugiej strony mamy przez to slaba reprezentacje, zawodnicy grajacy za granica nie przykladaja sie do gry w reprze (wyjatek Szewczyk). A w polskiej lidze procz Ignerskiego i wysluzonego juz Wojcika nie ma zadnych gwiazd godnych europejskich salonow.
Baltazar Gąbka

Postprzez kulA » czwartek, 19 sty 2006, 00:13

Baltazar Gąbka napisał(a):
fern napisał(a):Kula, Baltazar - wiem, ja sam baardzo chętnie bym zobaczył dobrych Polaków u nas. No i paru jest i za czasów Krajcy często grali Polacy na boisku (czasami nawet cała 5 to Polacy byli), ale kluby mają inne cele niż propagować młodzież.

zespol bez obcokrajcowcow nie pokaze sie w Europie, nie pokaze sie w lidze, nie bedzie sponsorow, nie bedzie koszykowki w danym miescie. Proste nie?

Z drugiej strony mamy przez to slaba reprezentacje, zawodnicy grajacy za granica nie przykladaja sie do gry w reprze (wyjatek Szewczyk). A w polskiej lidze procz Ignerskiego i wysluzonego juz Wojcika nie ma zadnych gwiazd godnych europejskich salonow.

na szczescie kluby ktorych teraz nie stac na sciaganie tabunu obcokrajowcow postawily na swoja mlodziez i mamy juz swietnego koszarka czy pokazujacych sie z coraz lepszej trony ochonke i kilku innych w poloni, czy grajacy swietny sezon w slasku chanas
kulA
Rycerz forum

Postprzez Baltazar Gąbka » czwartek, 19 sty 2006, 00:16

jak dla mnie to wymiata Michalski z Anwilu. Wchodzil na Wojcika jak w maslo :)

http://www.e-basket.pl/?podpoddzial=125&zaw=7690

To bedzie talent
Baltazar Gąbka

Postprzez fern » czwartek, 19 sty 2006, 09:01

Dokładnie, Michalski w meczu z Prokomem pokazał się z bardzo dobrej strony.
fern
Ważniak

Postprzez kulA » czwartek, 19 sty 2006, 19:57

Baltazar Gąbka napisał(a):jak dla mnie to wymiata Michalski z Anwilu. Wchodzil na Wojcika jak w maslo :)

http://www.e-basket.pl/?podpoddzial=125&zaw=7690

To bedzie talent

jeszcze by sie przydalo zeby Urlep dawal wiecej szans Woloszynowi bo to tez talent, ale cieszy mnie ze wreszcie polskie kluby (przynajmniej niektore nie sciagaja na tony obcokrajowcow tylko daja szanse naszym, ja rozumiem ze w pierwszych piatkach beda dominowac obcokrajowcy ale nie wiem po co nam tacy zawodnicy jak Bouziane, niech mlodzi sie ogrywaja
kulA
Rycerz forum

Postprzez jakotako » sobota, 21 sty 2006, 20:39

Już jutro 18.30 kolejna szansa Kotwicy. Drużyna zaczyna od "grubej" kreski, z nowym kredytem zaufania kibiców. [smilie=mbounce.gif]
jakotako
Dyskutant

Postprzez Basketman » niedziela, 22 sty 2006, 16:02

Ale będzie mecz. :twisted:
Basketman
V.I.P

Postprzez Mafi » niedziela, 22 sty 2006, 16:09

Basketman napisał(a):Ale będzie mecz. :twisted:

mam nadzieję, bo się wybieram :) :twisted:
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Didi » niedziela, 22 sty 2006, 19:25

ale numer w trojce relacja na zywo z hali milenium :))
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez kulA » niedziela, 22 sty 2006, 19:27

DeeJay napisał(a):ale numer w trojce relacja na zywo z hali milenium :))

i kurde niestety tylko w trojce, ani w radiu koszalin, ani na stronie dbl ani na naszej stronie nic nie ma, wiec pozostaje mi ogladanie meczu stal ostrow - astoria bydgoszcz, ale astoria baty dostaje, w polowie maja chyba 25pkt w plecy, DJ podaj wynik
kulA
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: sport