Skk Kotwica Kołobrzeg

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez Baltazar Gąbka » niedziela, 24 kwi 2005, 21:40

napisz to na e-baskecie bo kibice niedlugo na policje zglosza przekupstwo :lol:
Baltazar Gąbka

Postprzez Tomas » niedziela, 24 kwi 2005, 21:49

qrczak napisał(a):
A kto Ci powiedzial ze Lecha juz w ogole nie ma? Wez Ty qrczak wyjedz z tego miasta, raz ze pieprzysz glupoty, dwa masz w dupie rodzimy klub a trzy sam sobie wymysl

A ty jakiś nerwowy jesteś.
Po prostu staram się myśleć obiektywnie, a nie ulegać nagłemu hurraoptymizmowi.
Pożyjemy zobaczymy, oby tylko ten awans się Kotwicy nie odbił czkawką.

P.S. Zbyt pochopnie wyciągasz wnioski, poza tym jak na razie mi się podoba w Kołobrzegu i na przekór Tobie zostanę. :wink:

Kuntakinte akurat sie zgodze z baltazarem. Trza sie cieszyc z tego co jest EBL nawet jeden sezon to fajowa sprawa a czy odpadna to sie okaze.
Tomas
Bywalec

Postprzez Didi » niedziela, 24 kwi 2005, 21:52

Kod: Zaznacz cały
Krzyżak z Quidyna
24.04.2005, 21:10 Pani rzecznik PZKosz chyba nie do końca zna regulamin zwiazku. Komisarz nie może przyznać walkowera o tym decyduje chyba Wydział Gier i Dyscypliny Polskiego Związku Koszykówki. Klub ma prawo na podpisanie protestu i w ciągu 48 godzin złożenie motywacji. Więc sprawa może byc najwcześniej rozpatrywana we wtorek. Za wypowiadanie i publikowanei oficjalnie do PAP takich informacji, a przede wszystkim za nieznajomość regulaminów Pani rzecznik niech się poda do dymisji. Uczciwość przede wszystkim.
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez qrczak » niedziela, 24 kwi 2005, 21:59

Kuntakinte akurat sie zgodze z baltazarem. Trza sie cieszyc z tego co jest EBL nawet jeden sezon to fajowa sprawa a czy odpadna to sie okaze.

Ja nie mówię, że to nie jest sukces i nie należy się cieszyć. Jest to niewątpliwie wielki sukces. I nie chodzi mi też o to, że mogą spaść po jednym sezonie. Życzę im żeby poszło im jak najlepiej.
Z drugiej strony jednak wiele jest klubów w Polsce, które awansowały do najwyższej klasy rozgrywek czy to w piłce nożnej czy też w koszykówce. Potem okazywało się, że jednak finansowo i organizacyjnie kluby te nie są kompletnie przygotowane do poradzenia sobie z tym sukcesem. Dzisiaj wielu z tych klubów po prostu juz nie ma. Patrząc realnie na Kotwicę to naprawdę nie jest ona przygotowana zwłaszcza finansowo na grę w EBL.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Baltazar Gąbka » niedziela, 24 kwi 2005, 22:05

Spojnia weszla, spadla i istnieje, a Stargard Szczecinski nie jest bogatym miastem.

[ Dodano: 2005-04-24, 23:06 ]
DeeJay napisał(a):
Kod: Zaznacz cały
Krzyżak z Quidyna
24.04.2005, 21:10 Pani rzecznik PZKosz chyba nie do końca zna regulamin zwiazku. Komisarz nie może przyznać walkowera o tym decyduje chyba Wydział Gier i Dyscypliny Polskiego Związku Koszykówki. Klub ma prawo na podpisanie protestu i w ciągu 48 godzin złożenie motywacji. Więc sprawa może byc najwcześniej rozpatrywana we wtorek. Za wypowiadanie i publikowanei oficjalnie do PAP takich informacji, a przede wszystkim za nieznajomość regulaminów Pani rzecznik niech się poda do dymisji. Uczciwość przede wszystkim.

DJ wez nie wklejaj bredni z e-basketu bo tam 3/4 ludzi ma nas za lapowkarzy, ale bedzie im wstyd jak sie dowiedza ze to bzdury, choc niektorzy nadal beda wiedziec swoje. Ja juz nawet nie czytam co te debile tam pisza
Baltazar Gąbka

Postprzez Didi » niedziela, 24 kwi 2005, 22:18

no spoko nie nerwoj sie , mam nadzieje ze wszystko bedzie ok :) w koncu cos sie bedzie dzialo :)
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Olcia » niedziela, 24 kwi 2005, 22:27

heh... czytałam opinie na e-basket... miło czytać, że biorą nas za łapówkarzy...
i tu sie zgodze z baltazarem.. będzie im głupio.. ale większość dalej będzie ciągnąć to, że było inaczej... ehh.. szkoda gadać... ;/
Olcia
Rycerz forum

Postprzez szwagier » niedziela, 24 kwi 2005, 23:40

qrczak napisał(a):

Ja nie mówię, że to nie jest sukces i nie należy się cieszyć. Jest to niewątpliwie wielki sukces. I nie chodzi mi też o to, że mogą spaść po jednym sezonie. Życzę im żeby poszło im jak najlepiej.
Z drugiej strony jednak wiele jest klubów w Polsce, które awansowały do najwyższej klasy rozgrywek czy to w piłce nożnej czy też w koszykówce. Potem okazywało się, że jednak finansowo i organizacyjnie kluby te nie są kompletnie przygotowane do poradzenia sobie z tym sukcesem. Dzisiaj wielu z tych klubów po prostu juz nie ma. Patrząc realnie na Kotwicę to naprawdę nie jest ona przygotowana zwłaszcza finansowo na grę w EBL.

Mam pytanie do ciebie, byles na milenium i widzilaes radosc koszykarzy i kibicow ? czy dalej bedziesz [beeeep] ze nie awansujemy ? ale juz wbrew twoich zmyslom awansujemy , aha mam prosbe zmien juz swojego idola w podpisie bo sie zaczymaj uz [beeeeep]. narka
Wogole nie kumam takich typow miec w dupie i sie wypowiadac
szwagier
Coś tam napisał

Postprzez rymek » poniedziałek, 25 kwi 2005, 09:08

Trzeba bedzie znowu zaczac chodzic na mecze :)
rymek
Twardziel

Postprzez Baltazar Gąbka » poniedziałek, 25 kwi 2005, 09:44

rymek napisał(a):Trzeba bedzie znowu zaczac chodzic na mecze :)

trza bylo chodzic w tym sezonie
Baltazar Gąbka

Postprzez rymek » poniedziałek, 25 kwi 2005, 10:23

Baltazar Gąbka napisał(a):

Masz jakies pretensje do mnie ?
rymek
Twardziel

Postprzez Baltazar Gąbka » poniedziałek, 25 kwi 2005, 10:43

rymek napisał(a):

zadnych :) Ale teraz ludzie sobie o Kotwicy przypomna
Baltazar Gąbka

Postprzez rymek » poniedziałek, 25 kwi 2005, 10:54

rymek napisał(a):

zadnych :) Ale teraz ludzie sobie o Kotwicy przypomna

Nie przypomna tylko sprawdza forme w ekstraklasie (=
rymek
Twardziel

Postprzez Easy Rider » poniedziałek, 25 kwi 2005, 11:02

Działo sie wczoraj działo,dzisiaj w tkk o 17 40 mały reportażyk,w środę o 17.w sali konf UM walne zebranie Skk.Gratuluję WAM kibice,ziomale kochani bo to równiez WASZA zasługo POZDRO600
Easy Rider
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: sport