Bonhart napisał(a):zabraklo taktyki....trener nie wiedzial co sie dzieje na boisku...DO ZMIANY...
dla Bigusa i Brandona faktycznie nie ma zmiennikow...a wiec sklad jest NIEKOMPLETNY...
w takim ukladzie wygrywac sie NIE DA...
ale chlopaki sie starali...
a doping byl bardzo ok...
Bonhart napisał(a):podobno Blake Hamilton moze wrocic do Kotwicy
kulA napisał(a):Bonhart napisał(a):podobno Blake Hamilton moze wrocic do Kotwicy
szczerze? watpie, zreszta akurat takiego zawodnika raczej nam nie potrzeba, przydalby sie klasyczny center a nie kolejny niewyrosniety skrzydlowy, zreszta czy on by sie z Brandunem o pilke nie poklocili? obaj lubia ja miec w swoich raczkach
Flo napisał(a):kulA napisał(a):Bonhart napisał(a):podobno Blake Hamilton moze wrocic do Kotwicy
szczerze? watpie, zreszta akurat takiego zawodnika raczej nam nie potrzeba, przydalby sie klasyczny center a nie kolejny niewyrosniety skrzydlowy, zreszta czy on by sie z Brandunem o pilke nie poklocili? obaj lubia ja miec w swoich raczkach
racja, Hamilton to lepsza kopia Danielsa w ataku a gorsza w obronie. Wiec bezsens
Potrzebny jest klepacz, bo Hughes to dwojka, on powinien dostawac pilke i penetrowac a nie klepac i lapac straty. Do tego zmiana dla Rafala bo chlopaka zajezdzimy i nie bedzie pozytku. Gra zyciowke ale nie moze grac 40 minut co tydzien
Flo napisał(a):potrzebny jest tez ktos kto bedzie konkurencja dla Arabasa, bo niestety Grzesiu z braku klasowej konkurencji obnizyl znacznie loty. I boli mnie to strasznie bo to bardzo sympatyczny grajek, bez ktorego nie wyobrazam sobie juz Kotwicy
Bonhart napisał(a):podobno Blake Hamilton moze wrocic do Kotwicy
oby to byla prawda
i moze Juszczak wzmocni Kotwice
Flo napisał(a):potrzebny jest tez ktos kto bedzie konkurencja dla Arabasa, bo niestety Grzesiu z braku klasowej konkurencji obnizyl znacznie loty. I boli mnie to strasznie bo to bardzo sympatyczny grajek, bez ktorego nie wyobrazam sobie juz Kotwicy
kulA napisał(a):Flo napisał(a):potrzebny jest tez ktos kto bedzie konkurencja dla Arabasa, bo niestety Grzesiu z braku klasowej konkurencji obnizyl znacznie loty. I boli mnie to strasznie bo to bardzo sympatyczny grajek, bez ktorego nie wyobrazam sobie juz Kotwicy
a to dziwne bo mamy przeciez na zmiennikow arabasa raczynskiego, kikowskiego i tego nowego, tylko ze zarowno kiko jak i raczynski graja malo, a obaj maja papiery na granie
Sorry ale Raczynski JESZCZE z 2 sezony i bedzie dobry, albo znow powinien grac tam gdzie dostanie szanse, a tylko Znicz gra Polakami. Kikowski jeszcze mlokos i miewa bardzo szpetne akcje wynikajace wlasnie z braku doswiadczenia. Niestety ciezko wygrywac i do tego dawac szanse mlodym. Arabas naprawde potrzebuje mocnego konkurenta, zobaczymy moze Grecki Serb da radeUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości