Niemieccy naziści szykują sie na Polaków

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez kulA » piątek, 2 cze 2006, 10:23

wydawalo mi sie ze w niemcy sa bardzo cieci na nazistow bo ciagle swiat patrzy na nich przez pryzmat wojny, i ze takie sklepy nie maja prawa bytu, widac sie mylilem, a co do koszulek, no coz nikt nie posadza neonazistow, rasistow i ogolnie ksenofobow o to ze sa madrymi ludzmi wiec nie ma co sie dziwic
kulA
Rycerz forum

Postprzez kulA » niedziela, 4 cze 2006, 09:49

WZT napisał(a):
kulA napisał(a):wydawalo mi sie ze w niemcy sa bardzo cieci na nazistow bo ciagle swiat patrzy na nich przez pryzmat wojny, i ze takie sklepy nie maja prawa bytu, widac sie mylilem, a co do koszulek, no coz nikt nie posadza neonazistow, rasistow i ogolnie ksenofobow o to ze sa madrymi ludzmi wiec nie ma co sie dziwic

To jest dosc zlozony problem..... inni pamietaja inni chca zapomniec(np. tzw. Pokolenie '68),inni przeinaczaja fakty... mozliwe tez jest ze te koszulki kupia tylko juz "kumaci" co wierza w slusznosc sprawy itp...

czy ktos moze ma zdjecia tych koszulek??Bo jestem ciekaw jak to wystko wyglada...

i uwazasz ze ci kumaci sa spoko, ok i po tym jak w morde dostaniesz mozesz sobie znimi piatke przybic i na piwo pojsc?
kulA
Rycerz forum

Powrót do :: sport