cichy napisał(a):brakuje mi info o nowych postach
cichy napisał(a):wedlug mnie podpis autora zlewa sie troche z trescia postu
r00t napisał(a):oznaczanie jako przeczytane jest u góry po prawej stronie... na dole na dodatek jest lista aktywnych tematów.
cichy napisał(a):r00t napisał(a):oznaczanie jako przeczytane jest u góry po prawej stronie... na dole na dodatek jest lista aktywnych tematów.
to oznaczenie dziala jakos dziwnie: po kliknieciu w celu oznaczenia, a nastepnie po kliknieciu "nowe posty" wciaz pokazuje te same.oznacza jedynie dzialy, aby nie ikonka nie miala koloru czerwonego
r00t napisał(a):..no chyba się czepiasz...dwa kliknięcia 1. wejście na forum 2. "Zobacz nowe posty" ...a jak sobie ustawisz forum jako stronę startową to tylko jedno kliknięcie... w "Zobacz nowe posty"
cichy napisał(a):ale mi osobiscie brakuje konkretnego info ze sa w ogole jakies nowe posty. teraz musze kliknac na "zobacz nowe posty", albo przejechac cala strone w poszukiwaniu czerwonej ikony. rozwiazanie z poprzedniej wersji bylo moim zdaniem praktyczniejsze
r00t napisał(a):Mnie się podoba nowy skrypt bardziej... jest lepszy, szybszy, generuje czysty html, wykorzystuje nowe technologie(shoutbox = Ajax), ma super panel moderacji i administracji, jest "na czasie" (jest rozwijany przez autorów, phpBB2 nie jest już rozwijane), jest logiczniej rozwiązany.... itp itd... same zalety.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość