Rozumiem ,że ten topic służyć ma opisywaniu postów ,które kogoś obrażają i aby r00t je zauważył......Proszę bardzo:
KAROLLA--
stary_zgred napisał(a):
Ależ rozgość się, Tisaja, i nie krępuj się. Wieeeesz, takie nocne (starych) polaków rozmowy po koniaczku (lub dwóch).
tez mysle, ze miejsce wsrod kutasow <-- zwisow przy meskim pasie, to w sam raz miejsce dla wyzej wymienionej
Kompletnie nie rozumiem postępowania KAROLLI......Zwłaszcza takie prostackie i chamskie ataki mnie zadziwiają i zasmucają.Doprawdy niewiem o co jej chodzi.......zwłaszcza,że wciąż ma pretensje o to ,że "niesłusznie i niesprawiedliwie" jest banowana. Niewiem jak do niej pisać......to jakieś
monsrum niezadowolone,złośliwe zdewociałe o ambicjach mentorskich w dziedzinie języka polskiego,które po polsku poprawnie pisac nie potrafi. Skąd w człowieku wzięłoby sie tyle jadu? To z pewnościa nie jest człowiek.
Nawet nie chcę tego juz pytać o powody aby w ten sposób zwracać się do ludzi,których kompletnie nie zna. Jak "TO" zwraca sie do ludzi,których zna.....skoro obraza takich ,których nie zna.
Już przynajmniej wiem dlaczego siedzi w Kanadzie.....bo w Polsce zabrakło jej obiektów,bądź ją po prostu wyrzucono.
Należy mniemać ,iż w Kanadzie nie rozumieją o czym mówi.......lub tez miejsca nie zagrzeje.
Nie życzę sobie więcej odnośników w stosunku do mojej osoby w wykonaniu "tego czegoś".........nie zamierzam tez zwracać uwagi na żadne posty w wydaniu "tego czegoś". Nie będę również reagować na impertynencje.
Napiszę to na forum po raz drugi.....w stosunku do drugiej osoby ,którą będziesz Ty Karollo--
Z chamami nie rozmawiam!