Gromek górą

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez telka_es » poniedziałek, 5 mar 2007, 13:42

e tam głosowanie rady głosowaniem......

ciekawe co powie wojewoda a potem sąd....... ????
telka_es
Terminator

Postprzez U-S » poniedziałek, 5 mar 2007, 13:56

Hasky, zdradź nam, kto był przeciw?? CZy to było głosowanie jawne?
U-S
Weteran

Postprzez skorpion » poniedziałek, 5 mar 2007, 14:40

Wynik głosowania nie jest zaskoczeniem. Zaskoczeniem natomiast jest niespotykany poziom agresji werbalnej ze strony Kozery (chociaż po jego ostatnich "występach" w sumie nie wiem czy jego głos na sesji może być dla kogokolwiek zaskoczeniem). Kozera "twarzą" kołobrzeskiego PiS-u. Niech poseł Hoc przeanalizuje jego wypowiedź i niech później nie "bredzi" (przepraszam za słowo ) o konieczności trwania w porozumieniu z PO. Jeżeli to posel Hoc inspirował Kozerę do takiej wypowiedzi to bardziej czytelnego sygnału dać nie można. Za podobnie obraźliwe wypowiedzi w tym kraju sądy skazywały np. Leppera."PiS owi gratulujemy Kozery". Wierzę,że Kołobrzeżanie ,którzy będą to oglądać, wyciągną wlaściwe wnioski. Im więcej "Kozerów" tym szybsza klęska PiS-u.
skorpion
Twardziel

Postprzez Semerchet » poniedziałek, 5 mar 2007, 16:00

To chyba jest pastowanie trupa.
Semerchet
Ważniak

Postprzez kacper » poniedziałek, 5 mar 2007, 16:03

Semerchet napisał(a):To chyba jest pastowanie trupa.

Cięzko pogodzić się z porażką .
Trupami nazywasz jak mniemam dwóch jedynie mądrych w radzie :lol: :lol: :lol:
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez Demurrer » poniedziałek, 5 mar 2007, 16:09

skorpion napisał(a): Niech poseł Hoc przeanalizuje jego wypowiedź i niech później nie "bredzi" (przepraszam za słowo ) o konieczności trwania w porozumieniu z PO. Jeżeli to posel Hoc inspirował Kozerę do takiej wypowiedzi to bardziej czytelnego sygnału dać nie można.

Wiem, że u Was w PO przekracza to możliwości pojmowania, ale w klubie PiS radni mówią to co sami uważają za stosowne powiedzieć, a także gdy nie ma dyscypliny głosownia, głosują według własnego sumienia. Jak to zrozumiesz, to interpretacja pewnych faktów łatwiej Ci przyjdzie.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez skorpion » poniedziałek, 5 mar 2007, 17:09

Demurrer napisał(a):
skorpion napisał(a): Niech poseł Hoc przeanalizuje jego wypowiedź i niech później nie "bredzi" (przepraszam za słowo ) o konieczności trwania w porozumieniu z PO. Jeżeli to posel Hoc inspirował Kozerę do takiej wypowiedzi to bardziej czytelnego sygnału dać nie można.

Wiem, że u Was w PO przekracza to możliwości pojmowania, ale w klubie PiS radni mówią to co sami uważają za stosowne powiedzieć, a także gdy nie ma dyscypliny głosownia, głosują według własnego sumienia. Jak to zrozumiesz, to interpretacja pewnych faktów łatwiej Ci przyjdzie.

Gdybyś wysłuchał dzisiaj Kozery to zapewne byś żałowal ,że mogą mowić co uważaja za stosowne bo pewnie masz jakiekolwiek poczucie wstydu. Bo mowić i coś powiedzieć to dwie rożne sprawy. Dyskusję z Tobą na temat demokracji w PiS i w PO uważam za bezcelową.
skorpion
Twardziel

Postprzez kacper » poniedziałek, 5 mar 2007, 17:44

Demurrer napisał(a):

Widziałem fragmenty Kozery w telewizji . Myślę że jakiekolwiek pisanie pochlebnie w tym momencie o radnym PiS jest brakiem dobrego gustu . To tylko tak delikatnie powiedziane
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez Semerchet » poniedziałek, 5 mar 2007, 21:29

Było dosadnie i prawdziwie.........a poseł awantura znowu pomylił Warszawę z Kołobrzegiem i pilnował demokracji w PO :lol:
Semerchet
Ważniak

Postprzez qrczak » poniedziałek, 5 mar 2007, 21:46

Co do POsła, z jakiej okazji występował z mównicy, radnym jest czy jak :?: Czy ja też mogę iść na sesje i coś powiedzieć z mównicy :?:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Flo » poniedziałek, 5 mar 2007, 22:18

qrczak napisał(a):Co do POsła, z jakiej okazji występował z mównicy, radnym jest czy jak :?: Czy ja też mogę iść na sesje i coś powiedzieć z mównicy :?:

jesli masz cos glupiego do powiedzenia jak pan Kozera to mozesz :)
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez qrczak » poniedziałek, 5 mar 2007, 22:21

Flo napisał(a):
qrczak napisał(a):Co do POsła, z jakiej okazji występował z mównicy, radnym jest czy jak :?: Czy ja też mogę iść na sesje i coś powiedzieć z mównicy :?:

jesli masz cos glupiego do powiedzenia jak pan Kozera to mozesz :)

Oj, ja się pytam tylko czy tak każdy może poza POsłem, bo on wszystko może, a tu zaraz jakieś podejrzenia, że mam coś głupiego do powiedzenia.
Kto wie, może bym coś sklecił. :wink:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez mimoza » poniedziałek, 5 mar 2007, 22:47

przewodnicząca udziela głosu - wedle potrzeb...
mimoza
Rycerz forum

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg