Czy w najblizszym czasie planowane są jakieś inwestycje rozszerzające zasięg ?
tak do Jedności Narodowej ?
Miki napisał(a):Arkadiusz K napisał(a):Radzikowo by też się ucieszyło
Nikt tego nie zrobi bo tkk szkoda kabli. Musieliby podłanczać się do każdego domu indywidualnie. To nie to samo co w blokach. Zapomnijcie o tym bo nic z tego nie wyjdzie.
Miki napisał(a):A ty jesteś idealny prawda? i nigdy ci się nie zdarzyło. Widzę że od czasu kiedy tutaj piszę jestem wam bardzo niewygodny
j0shu4 napisał(a):Miki napisał(a):A ty jesteś idealny prawda? i nigdy ci się nie zdarzyło. Widzę że od czasu kiedy tutaj piszę jestem wam bardzo niewygodny
wam to znaczy komu ? pytam z ciekawosci
twoj ton wypowiedzi irytuje wiekszosc uzytkownikow dlatego zwracam ci po prostu uwage
szkoda ze tego nie rozumiesz , wymagasz merytorycznych dyskusji w zamian oferujac glupie docinki na bardzo niskim poziomie okraszone oskarzeniami rzucanymi na lewo i prawo
myslalem ze jestes czlowiekiem na wyzszym poziomie zwlaszcza baczac na twoje wyksztalcenie i doswiadczenie
niestety kazdy jest omylny w swoich sadach .....
)
mauritus napisał(a):Wracając do tematu to mój pogląd jest taki , iż rozbuwowa TKK była bardzo utrudniona , bo kasa z Urzędu Miasta za Bieńkowskiego się nie lała. No cóż miał Gromek kampanię , myślę , że będzie i kasa - szkoda, że nasza.
To mój osobisty pogłąd na obecny i wcześniejszy stan ( tu się urodziłem tu nic nie robiłem)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości