Prawda po inszemu, czyli wałek

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Prawda po inszemu, czyli wałek

Postprzez mauritus » poniedziałek, 30 paź 2006, 20:22

W trelewizji usłyszałem, widziałem , że Karpiniuk budował euroboiska mi.n Hok, Gromek
:lol: :lol: wstydu panowie nie mają. Co ta trelewizja już nie wymyśli.
mauritus
Terminator

Postprzez EKG » poniedziałek, 30 paź 2006, 21:18

Decyzja budowy zapadła chyba dość dawno, za zgodą rady miasta itd, to niby kogo to zasługa?
EKG
Ważniak

Postprzez EKG » poniedziałek, 30 paź 2006, 22:59

No to chyba po trochu i Bieńka ale i .... Karpia i Gromka, nie?
EKG
Ważniak

Re: Prawda po inszemu, czyli wałek

Postprzez report » poniedziałek, 30 paź 2006, 23:51

mauritus napisał(a):W trelewizji usłyszałem, widziałem , że Karpiniuk budował euroboiska mi.n Hok, Gromek

powaliło cię ? - co telewizja ma wspólnego z tym kto staje z nożyczkami przed kamerą - ustalcie chłopcy scenariusz otwarcia może w końcu zrobicie to wspólnie - nie masz jak odreagować, że Cię znowu peosy przerobiły - to napisz list protestacyjny i zbieraj podpisy a telewizji się odopitol
report

Postprzez Elfik » poniedziałek, 30 paź 2006, 23:55

EKG napisał(a):No to chyba po trochu i Bieńka ale i .... Karpia i Gromka, nie?

Szczególnie jeśli decyzja zapadła dawno to jest to zasługą wszystkich wymienionych.

Nie zapominaj simpli, ze Sebastian jest posłem od roku, a wcześniej był wiceprezydentem ds. społecznych. Ponieważ w kwestii budowy boiska miala swój udzial Rada Miasta, to nie dziwi mnie, ze jej przewodniczący również się pojawił w relacji tv z tego wydarzenia.
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez EKG » wtorek, 31 paź 2006, 07:04

Jeśli przyjąć twoje tłumaczenie, trafne zapewne, to dlaczego w informacji nie wystąpił Bieńkowski, wykonujący uchwałę, tylko dwóch byłych przewodniczących Rady Miejskiej?[/quote]

Bo pierwszy raz w życiu nie chciał się spalić ze wstydu. :lol: :lol: No właśnie dawno temu zadecydowano, a za jego panowania wykonywano i .................... o mały włos nie .........popłyneło. Ma nauczkę (a może przeczucie) po słynnym moście. :help: A tak wogóle to czym tu się chwalić, przecież ta inwestycja wcale nie jest skończona. Może przestrzeń boiska jest zagospodarowana, a reszta???? :cry: A miało być tak pięknie: stadion, boisko (-a) trybuny, szatnie............ a jest hałda piachu :lol: :lol:
EKG
Ważniak

Postprzez mauritus » wtorek, 31 paź 2006, 08:59

report napisał(a):
mauritus napisał(a):W trelewizji usłyszałem, widziałem , że Karpiniuk budował euroboiska mi.n Hok, Gromek

powaliło cię ? - co telewizja ma wspólnego z tym kto staje z nożyczkami przed kamerą - ustalcie chłopcy scenariusz otwarcia może w końcu zrobicie to wspólnie - nie masz jak odreagować, że Cię znowu peosy przerobiły - to napisz list protestacyjny i zbieraj podpisy a telewizji się odopitol

report, ta twoja trelewizja to już przeszła samą siebie. Rozumiem, że Prezydent odmówił komentarza na temat budowy boisk.
mauritus
Terminator

Postprzez report » wtorek, 31 paź 2006, 09:10

mauritus napisał(a):
report napisał(a):

report, ta twoja trelewizja to już przeszła samą siebie. Rozumiem, że Prezydent odmówił komentarza na temat budowy boisk.

pewnie nikt nie miał odwagi podejść - by usłyszszeć po raz kolejny, że kłamie albo że szkodzi maistu.... etc - nie męcz ludzi tym problemem - bo nikt tego nie przezywa, to problem prezydenta i Twój - nadrobisz w radiu...
report

Postprzez j0shu4 » wtorek, 31 paź 2006, 09:15

report ty wiesz ze cie lubie
ale daj spokoj radiu ok?
j0shu4
Moderator

Postprzez BLAaa » wtorek, 31 paź 2006, 20:05

Może prezydent nie ma juz parcia na szkło??
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Eureka » wtorek, 31 paź 2006, 20:26

A czymże miał się chwalić Pan Bieńkowski, skoro nie dotrzymano terminów i jest to boisko bubel, z którym będziemy musieli żyć. Na nic się tu zda opinia świetnego bramkarza, który z różnych względów mówić inaczej nie powinien, bo nie i tyle...Usłuszałem w radiu Kołobrzeg bałwochwalstwo posła Hoca. Coś niesamowitego. Dla mnie to hit tygodnia.
Eureka
V.I.P

Postprzez j0shu4 » wtorek, 31 paź 2006, 20:33

Eureka ok , to dlaczego posel Karpiniuk mowil z takim zacieciem ze jest szczesliwy z tego boiska , ze jest swietne i to jego jeden z najwazniejszych punktow w programie wyborczym
Janusz Gromek tez nie kryl szczescia z oddania tego obiektu . To skoro jest tak zle to kto klamie PO czy Centroprawica bo wszyscy nie posiadaja sie ze szczescia .
j0shu4
Moderator

Postprzez Eureka » wtorek, 31 paź 2006, 20:48

j0shu4 napisał(a):Eureka ok , to dlaczego posel Karpiniuk mowil z takim zacieciem ze jest szczesliwy z tego boiska , ze jest swietne i to jego jeden z najwazniejszych punktow w programie wyborczym
Janusz Gromek tez nie kryl szczescia z oddania tego obiektu . To skoro jest tak zle to kto klamie PO czy Centroprawica bo wszyscy nie posiadaja sie ze szczescia .

Odpowiem Ci z całym szacunkiem, że tak szczęście PO i Centroprawicy z boisk jest też moim szczęściem. Natomiast proces inwestycyjny, przy moim doświadczeniu, przebiegał na poziomie, który dla mnie jest poniżej zera. Ale w myśl zasady, że lepszy ......ma uzasadnienie dla wielu ludzi, nie dla mnie. Twarde zasady inwestora podczas realizacji inwestycji są dla mnie podstawą uniknięcia bubli.
Eureka
V.I.P

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg