Konkurs na naczelnika Wydziału Edukacji

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Konkurs na naczelnika Wydziału Edukacji

Postprzez fullness_killer » sobota, 7 sty 2006, 00:48

Z tego co widze na stronie http://www.kolobrzeg.pl zamieszczono ogłoszenie o konkursie na nowego naczelnika Wydziału Edukacji. Czy ktos wie co się stało ze wywalili poprzedniego ?
fullness_killer

Postprzez Easy Rider » sobota, 7 sty 2006, 00:56

Witamy na Forum, nie ściemniej, to Twój pierwszy post, myślę więc ,ze wszystko wiesz no i nam powiesz. Nie bez kozery chyba się na prywatnym forum Adasia Wie....ka zalogowałeś. ? Nawijaj, kto przed wyborami zmieni rudego, nieruchawego Kociubę ?Kaman!!!!!!!!!!!!!
Easy Rider
Terminator

Postprzez fullness_killer » sobota, 7 sty 2006, 01:08

:lol: ...witam :)
fakt jestem nowy (stąd nieśmiały jpg) ale i niestety ciekawy tak samo jak ty. Myślałem ze tutaj się czegoś dowiem.
ps. ...nie wiedziałem, ze to prywatne forum :(
fullness_killer

Postprzez Easy Rider » sobota, 7 sty 2006, 01:15

fullness_killer napisał(a)::lol: ...witam :)
fakt jestem nowy (stąd nieśmiały jpg) ale i niestety ciekawy tak samo jak ty. Myślałem ze tutaj się czegoś dowiem.

żartujesz? to jakaś nieścisłość, 100 złotych polskich prześlij na adres ;
Ulica Ratuszowa 13, 78-100 Kołobrzeg
H. Bieńkowski z dopiskiem, " to jest łapówka:"
H. Bieńkowski to nasz długoletni skarbnik :)
Easy Rider
Terminator

Re: Konkurs na naczelnika Wydziału Edukacji

Postprzez report5 » sobota, 7 sty 2006, 11:27

fullness_killer napisał(a):Z tego co widze na stronie http://www.kolobrzeg.pl zamieszczono ogłoszenie o konkursie na nowego naczelnika Wydziału Edukacji. Czy ktos wie co się stało ze wywalili poprzedniego ?

Nic nie wiedziałem - to ciekawe - oczywiście czysta spekulacja: Romuald cierpi za miliony - czyli błędy w sys, finasowym szkół, a druga wersja bardziej prawdopodobna Romulad awansuje - na dyr wydziału, jak go zobaczę to się zapytam - kołobrzeskie szkolonictwo miejskie jest dobrze oceniane w regionie, więc nie sądze by Roman miał problemy z robotą, ale dzieki killer za zwrócenie uwagi ... ]

ps co ta za nick, tak przy okazji ?
report5

Postprzez SAVARY » sobota, 7 sty 2006, 11:31

Easy Rider napisał(a):
fullness_killer napisał(a)::lol: ...witam :)

żartujesz? to jakaś nieścisłość, 100 złotych polskich prześlij na adres ;
Ulica Ratuszowa 13, 78-100 Kołobrzeg
H. Bieńkowski z dopiskiem, " to jest łapówka:"
H. Bieńkowski to nasz długoletni skarbnik :)

Kuźwa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SAVARY
Terminator

Postprzez SAVARY » sobota, 7 sty 2006, 11:35

Nie rozumiem, przecież R.K. sprawdza się na swoim stanowisku. Ma doświadczenie, dużą wiedzę, jest bardzo bystrym facetem. Nowy kozioł ofiarny? :shock:
SAVARY
Terminator

Postprzez Gargamel » sobota, 7 sty 2006, 14:27

Report twoja wersja jest najbliższa prawdzie.R.K zmieni Wydział.
Gargamel
Ważniak

Postprzez zając » sobota, 7 sty 2006, 17:16

Zosatanie dyrektorem CEPITu ? :lol: :twisted:
zając

Postprzez fullness_killer » sobota, 7 sty 2006, 19:34

report5 napisał(a):
fullness_killer napisał(a):Z tego co widze na stronie http://www.kolobrzeg.pl zamieszczono ogłoszenie o konkursie na nowego naczelnika Wydziału Edukacji. Czy ktos wie co się stało ze wywalili poprzedniego ?

Nic nie wiedziałem - to ciekawe - oczywiście czysta spekulacja: Romuald cierpi za miliony - czyli błędy w sys, finasowym szkół, a druga wersja bardziej prawdopodobna Romulad awansuje - na dyr wydziału, jak go zobaczę to się zapytam - kołobrzeskie szkolonictwo miejskie jest dobrze oceniane w regionie, więc nie sądze by Roman miał problemy z robotą, ale dzieki killer za zwrócenie uwagi ... ]

ps co ta za nick, tak przy okazji ?

Naczelnik jest pewnego rodzaju dyrektorem, skoro był już naczelnikiem to chcąc awansować musiałby zostać prezydentem albo... sekretarzem.

Co do nicku to poprostu nie lubie głupoty :]

pozdrawiam
fullness_killer

Postprzez Eureka » sobota, 7 sty 2006, 19:51

Na pewno nie wywali Bieńkowski, bo sam powołał. Słaba osobowość jest potrzebna każdej władzy. Dlatego przetrwał każdą opcję polityczną, bo żadnej się nie przeciwstawił. Według mnie, to dobry urzędnik, realizujący polityką władzy. Nie ma ambicji błyszczeć. W sumie mądry facet.
Eureka
V.I.P

Postprzez fullness_killer » sobota, 7 sty 2006, 20:20

Eureka napisał(a):

Na pewno nie wywali Bieńkowski, bo sam powołał. Słaba osobowość jest potrzebna każdej władzy. Dlatego przetrwał każdą opcję polityczną, bo żadnej się nie przeciwstawił. Według mnie, to dobry urzędnik, realizujący polityką władzy. Nie ma ambicji błyszczeć. W sumie mądry facet.

...może w końcu powiedział DOŚĆ :!:
fullness_killer

Postprzez SAVARY » sobota, 7 sty 2006, 23:23

Tak myślisz?? :shock:
SAVARY
Terminator

Postprzez Foreigner » niedziela, 8 sty 2006, 15:56

Mysle, ze zmienili mu miejsce pracy i tyle.
Foreigner
Weteran

Postprzez bloosman » niedziela, 8 sty 2006, 19:09

Moim zdaniem naczelnik WE to kozioł ofiarny. Posła SK nie ma ,więc komuś trzeba dokopać( może być naczelnik). Tym bardziej ,że służbom finansowym włos z głowy nie spadł ( a to właśnie one mają instrumenty kontrolne ). Ćwierkają wróbelki,że konkurs na stanowisko naczelnika WE TO LIPA: ma nim podobno być kumpel GARGAMELA z dawnych czasów. Może wiecie coś na ten temat?
bloosman
Dyskutant

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg