Będzie wesoło!sonia napisał(a): A uwierzcie kilka osób strasznie mogłoby oberwać bo to schronisko jest tylko przykrywką wielu interesów.
pifpaf napisał(a):Sonia tak to już jest, że jedni są z drugimi powiązani i koło się toczy.
Oglądaliście KLINCZ w piątek? Z wypowiedzi PANA PREZYDENTA to naprawdę można się pośmiać - no niestety mówić poprawnie to on nie potrafi. Ale się pośmiałam z tekstu, że PAN GROMEK jest FANEM dla swoich uczniów oj, ojjjjjjjjjjj![]()
![]()
Będzie wesoło!
Mnie jest wstyd, kiedyś użyłem określenia , że zafundują nam Wałęsę, jest gorzej, mówi gorzej, na niczym się nie zna, decyduje o wszystkim ktoś inny, a i jak trzeba było walczyć jak to czynił Wałęsa, on w rozkroku stał. Czyli taki Wałęsa z papieru.mauritus napisał(a):pifpaf napisał(a):Sonia tak to już jest, że jedni są z drugimi powiązani i koło się toczy.
Oglądaliście KLINCZ w piątek? Z wypowiedzi PANA PREZYDENTA to naprawdę można się pośmiać - no niestety mówić poprawnie to on nie potrafi. Ale się pośmiałam z tekstu, że PAN GROMEK jest FANEM dla swoich uczniów oj, ojjjjjjjjjjj![]()
![]()
Będzie wesoło!
ach , to tylko szczegół, będzie jescze weselej. Jak można rozpisywać konkurs na schronisko!Mnie jest wstyd, kiedyś użyłem określenia , że zafundują nam Wałęsę, jest gorzej, mówi gorzej, na niczym się nie zna, decyduje o wszystkim ktoś inny, a i jak trzeba było walczyć jak to czynił Wałęsa, on w rozkroku stał. Czyli taki Wałęsa z papieru.
j0shu4 napisał(a):konkurs ?
co wy z tymi konkursami
to nie jazda figurowa
chyba przetarg raczej co ?
który z racji na przynależnosć do organizacji pozytku publicznego, będzie mógł pozyskiwać z całej Polski środki i inne potrzebne zwierzakom rzeczy do przetrwania zimy i reszty swoich dni w schronisku. Bo jak mówi nasza obecna kierowniczka los zwierząt woła o pomste do nieba ale jak jej zaproponowano karmę to powiedziała, że potrzebuje pieniądze a nie karmę. Jaki będzie tego finał? Wszystko się wkrótce pkaże?mauritus napisał(a):Prosiłem, mówiłem, ostrzegałem, że Gromek oskubie wszystkich , tylko nie siebie. Władza się wyżywi.
No przecież nie będę pisał jakie szopki wyprawiał u siebie w szkole.ludzie się nie zmieniają!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości