ewe napisał(a):Ja dlatego nie krytykuję go za bardzo ,bo każdemu się może zdarzyć . Ale całe szczęście ,że nikomu nic się nie stało . Uważam tylko ,że powinien przeprosić za to uczniów w swojej szkole i podać sie do dymisji .
ewe napisał(a):A jak stary ze starą piją w domu ,ale nie wyjeżdżają później maluchem po drugą flaszkę to jest to dobry przykład dla dzieci ,czy nie ?
U-S napisał(a):Ja bym nie chciała,żeby moje dzieci chodziły do szkoły, w której wicedyrek jeździ na dwóch gazach. Jaki to przykład dla młodzieży? Napewno nie najlepszy.
kraall napisał(a):Przypisywanie jego ojcu jakiejś winy jest zwykłą niegodziwością.
Joey napisał(a):kraall napisał(a):Przypisywanie jego ojcu jakiejś winy jest zwykłą niegodziwością.
tak..
i własnie, nie wiem czy to już tu padło czy nie, ale co ma jego ojciec do tej sprawy ? czy to nie przegięcie atakowanie H.B. w związku ze zblizającymi się wyborami? ludzie Ci są juz dorosli i uwazam ze nie powinno się nawet w mediach podkreślać ze to syn prezydenta ..
Eureka napisał(a):Joey napisał(a):kraall napisał(a):Przypisywanie jego ojcu jakiejś winy jest zwykłą niegodziwością.
tak..
i własnie, nie wiem czy to już tu padło czy nie, ale co ma jego ojciec do tej sprawy ? czy to nie przegięcie atakowanie H.B. w związku ze zblizającymi się wyborami? ludzie Ci są juz dorosli i uwazam ze nie powinno się nawet w mediach podkreślać ze to syn prezydenta ..
Gdyby prezydent miasta nie był przełożonym dyrektora szkoły, w której jego syn, skazany za przestępstwo pełni funkcję zastępcy dyrektora, to popieram zaprzestanie ataków na "tak dorosłe" osoby.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 5 gości