Żona przewodniczącegogo Rady powiatu zatrudniona niezgodnie

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Gargamel » piątek, 10 lut 2006, 13:24

Nie znam zygnatury akt.Ty powinieneś znać ,bo przecież sprawa dotycz powiatu.
Gargamel
Ważniak

Postprzez BLAaa » piątek, 10 lut 2006, 14:28

Gargamel napisał(a):Nie znam zygnatury akt.Ty powinieneś znać ,bo przecież sprawa dotycz powiatu.

To po co poruszasz temat, skoro nie znasz ani dokumentu, ani nawet nie wiesz kto go napisał?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Easy Rider » piątek, 10 lut 2006, 14:29

Gargamel napisał(a):Niech szuka......tyle tylko ,że nie znajdzie ,a wtedy będzie wstyd.Zresztą nie pierwszy raz.

dzisiaj w radiu po 16 tej rozmowa, która Cię zainteresuje zapraszam
Easy Rider
Terminator

Postprzez Gargamel » piątek, 10 lut 2006, 14:41

Pytałeś o sygnaturę.Zawsze poruszam tematy, w których co najmniej w 99% mogę spodziewać się ,że moja wiedza w danym temacie przeważy na tak dla mnie.Nie zajmuję się plotkami tylko faktami.A czy znam temat i mam wystarczającą wiedzę w tym zakresie BLAaa?prześledź sobie całość może się czegoś nauczysz i dopuścisz do siebie kto miał rację,Ty czy ja!!!!!
Gargamel
Ważniak

Postprzez BLAaa » piątek, 10 lut 2006, 14:46

Gargamel napisał(a):Pytałeś o sygnaturę.Zawsze poruszam tematy, w których co najmniej w 99% mogę spodziewać się ,że moja wiedza w danym temacie przeważy na tak dla mnie.Nie zajmuję się plotkami tylko faktami.A czy znam temat i mam wystarczającą wiedzę w tym zakresie BLAaa?prześledź sobie całość może się czegoś nauczysz i dopuścisz do siebie kto miał rację,Ty czy ja!!!!!

Poruszasz temat jakiegoś pisma Rządowego Centrum Legislacji, a nic o nim nie potrafisz powiedzieć. Oznacza to, że tylko wiesz, że w jakimś kościele dzwoni, ale nie wiesz w którym.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Gargamel » piątek, 10 lut 2006, 15:03

Sens tego pisma jest mniej więcej taki sam jak i moje zdanie tu poruszane w tej kwestii.Nie mam zamiaru się więcej z tego tlumaczyć,że miałem rację od samego początku.Dla mnie temat jest zakończony.
Gargamel
Ważniak

Postprzez BLAaa » piątek, 10 lut 2006, 15:05

Gargamel napisał(a):Sens tego pisma jest mniej więcej taki sam jak i moje zdanie tu poruszane w tej kwestii.Nie mam zamiaru się więcej z tego tlumaczyć,że miałem rację od samego początku.Dla mnie temat jest zakończony.

Ja to pismo mam przed oczami i nie jest to pismo z RCL, ale jest tam odwołanie do RCL. Sens tego pisma jest zupełnie inny. Ale jak sam sobie życzysz, temat można zamknąć.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Demurrer » piątek, 10 lut 2006, 15:07

BLAaa napisał(a):

Ja to pismo mam przed oczami i nie jest to pismo z RCL, ale jest tam odwołanie do RCL. Sens tego pisma jest zupełnie inny. Ale jak sam sobie życzysz, temat można zamknąć.

Cytat, cytat, albo nie - całe pismo. pleaseeeee, ja chcieć poczytać co mądre głowy wymodziły.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » poniedziałek, 13 lut 2006, 08:07

Demurrer napisał(a):
BLAaa napisał(a):

Cytat, cytat, albo nie - całe pismo. pleaseeeee, ja chcieć poczytać co mądre głowy wymodziły.

Na cytaty to pismo jest za długie. Daj numer faksu, to Ci prześlę.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez bloosman » wtorek, 14 lut 2006, 20:23

Gargamel napisał(a):Jeszcze raz powtórzę ,że nie był w PZPR.

Nie da się zawrócić kijem Wisły!Kołobrzeg to małe miasto i mieszkają tu ludzie co razem z tow.Henrikasem bywali na zebranaich POP( Podstawowej Organizacji Partyjnej). Dodatkowo Twój pryncypał zajmował kierownicze stanowisko w ELWIE , a nie było to możliwe bez przynależności. I po robić ludziom wodę z mózgu?
bloosman
Dyskutant

Postprzez Foreigner » wtorek, 14 lut 2006, 22:44

Kampania bloosman :]
Foreigner
Weteran

Postprzez BLAaa » środa, 15 lut 2006, 09:30

No wiecie, ludzie czasami chca zapomnieć o przeszłości.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Colberg » środa, 15 lut 2006, 19:37

bloosman napisał(a):
Gargamel napisał(a):Jeszcze raz powtórzę ,że nie był w PZPR.

Nie da się zawrócić kijem Wisły!Kołobrzeg to małe miasto i mieszkają tu ludzie co razem z tow.Henrikasem bywali na zebranaich POP( Podstawowej Organizacji Partyjnej). Dodatkowo Twój pryncypał zajmował kierownicze stanowisko w ELWIE , a nie było to możliwe bez przynależności. I po robić ludziom wodę z mózgu?

Nie lubię się z bloosmanem zgadzać, ale co tam... dla dobra sprawy zrobię wyjątek. :)
Henryk B. NALEŻAŁ do PZPR.
Znam osobę (najbliższa rodzina), która siedziała pod koniec lat siedemdziesiątych na zebraniach POP w Elwie. A jak myślicie, kto im przewodniczył :?: Henryk B. :!: Gdy wiatr zmian powiał - zmienił orientację na Solidarność.
Albo Gargamel nie zna historii, albo mu ktoś płaci za kłamstwa ;/
Colberg
Ważniak

Postprzez Colberg » środa, 15 lut 2006, 19:40

Aha. W dokumentach tego nie znajdziecie. W cudowny sposób wszystkie papiery PZPR w Kołobrzegu wyparowały. Nie można nawet dostać się do teczek osobowych zatrudnionych w Komitecie na etacie.
Żeby nie było - nie żeby ich zweryfikować, ale np. aby ZUS emeryturę wyliczył :)
Colberg
Ważniak

Postprzez Foreigner » czwartek, 16 lut 2006, 07:05

Colberg napisał(a):Aha. W dokumentach tego nie znajdziecie. W cudowny sposób wszystkie papiery PZPR w Kołobrzegu wyparowały. Nie można nawet dostać się do teczek osobowych zatrudnionych w Komitecie na etacie.
Żeby nie było - nie żeby ich zweryfikować, ale np. aby ZUS emeryturę wyliczył :)

Moze to byla jaks akcja dywersyjna :]
Foreigner
Weteran

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg