Demurrer napisał(a):Eureka napisał(a):
Wszyscy wiemy, że poseł Hoc pokpił sprawę środkowopomorskiego i drogo będzie za to płacił.
Szaleju się najadłeś? Przeczytaj stanowisko Cz. Hoc w sprawie środkowopomorskiego. Wyżej dałem link. To Cz. Hoc reprezentował stanowisko klubu PiS w tej sprawie i było ono pozytywne wobec tej idei. Czy Ty wiesz o czym w ogóle piszesz?
...podpisuje kontrakt z nim do PlayGirl...przeciez to typowy polityk model !....on nie wie ile szmalu traci nie pokazujac się
kgg0000 napisał(a):Eureka jesteś zebeściak. jak przeczytałem o tej odwadze Sebastiana to przez 10 minut śmiałem się jak szalony. kim ty jesteś?? jego mamą , tatą??
pozdrawiam cię serdecznie
SAVARY napisał(a):Byłem na wielu prelekcjach w sprawie Środkowopomorskiego, jakoś nikt nie potrafił uwypuklić roli Kołobrzegu. Był tylko jeden argument - drogi... dokładnie sieć autostrad łącząca północ z południem.
SatH^Raa napisał(a):Tusk wczoraj mówił dokładnie to samo, że nie ma woli politycznej, ani kasy i że nie ma się co łudzić, że środkowopomorskie powstanie. Byłby to precedens, który rozpocząłby od nowa podziały w Polsce. Pomijam oczywiście to, że powrót do tego tematu uznał za kolejną kiełbasę wyborczą...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości