Jakby rodzina HB byla odzwierciedleniem wladzy w tym miescie.
Ja zawsze myslalem, ze mamy jeszcze starostwo i Rade Miejska.
A tu masz ci babo placek.
Dobrze to ujales Hef nie ma co.
hefajstos napisał(a):kraall napisał(a):Mam pytanie, kto organizuje kilkudniowy pobyt w luksusie we Włoszech za jedyne 600 PLN?Chętnie skorzystam.
Opisz ten luksus za 600 zł.
Easy Rider napisał(a):Vin napisał(a):No fajnie, ale brakuje w tym składzie prezydenta.
Później będzie odwracał kota ogonem i gadał, że plotki, że coś tam, że wcale nie tak itp itd.
Prezydent powinien być i live powiedzieć wszystkim czy to prawda czy plotka, a jak prawda to dlaczego itp itd.
Święte słowa Vin!
Wysyłałem kilkakrotnie oficjalne zaproszenia dla pana prezydenta. Bez odzewu.
Demurrer napisał(a):
No wybaczcie, ale chyba nie myślcie, że Prezydent zjawi się w programie którego gospodarzem jest Pan Wieczorek. Po tym wszystkim co ten Dziennikarz wypowiedział i wypisał na Prezydenta, to przyjęcie takiego zaproszenia byłoby objawem braku szacunku dla samego siebie. Tak to widzę.
BLAaa napisał(a):Demurrer napisał(a):
No wybaczcie, ale chyba nie myślcie, że Prezydent zjawi się w programie którego gospodarzem jest Pan Wieczorek. Po tym wszystkim co ten Dziennikarz wypowiedział i wypisał na Prezydenta, to przyjęcie takiego zaproszenia byłoby objawem braku szacunku dla samego siebie. Tak to widzę.
Polityk powinien sprostać wyzwaniu i stanąć oko w oko z nielubianym dziennikarzem. Szanse są równe.
BLAaa napisał(a):Będę sie upierał, że jednak polityk z takim doświadczeniem powinien podejmować wyzwania, nawet jeżeli czuje wyjatkową niechęć do dziennikarza. Ludzie maja prawo do dostępu do informacji, nie ważne jakiej. Jakie byłoby dziennikarstwo, gdyby byli sami grzeczni, ulożeni dziennikarze?
SatH^Raa napisał(a):BLAaa dobrze prawi. Przyjść i zniszczyć, zachowując przy tym twarz. Tak się robi.
Długoimienny napisał(a):BLAaa napisał(a):Chociaż szkoda, bo ludzie mogliby zobaczyć go od innej strony. Taka jest formuła programu.
Taka? Czyli jaka?
qrczak napisał(a):Długoimienny napisał(a):BLAaa napisał(a):Chociaż szkoda, bo ludzie mogliby zobaczyć go od innej strony. Taka jest formuła programu.
Taka? Czyli jaka?
Formuła jest taka, żeby przy każdej okazji dołożyć prezydentowi.

hefajstos napisał(a):qrczak napisał(a):Długoimienny napisał(a):BLAaa napisał(a):Chociaż szkoda, bo ludzie mogliby zobaczyć go od innej strony. Taka jest formuła programu.
Taka? Czyli jaka?
Formuła jest taka, żeby przy każdej okazji dołożyć prezydentowi.
żonie, synom, córce, zięciowi, psu, zapomniałem o kimś?

Długoimienny napisał(a):BLAaa napisał(a):Chociaż szkoda, bo ludzie mogliby zobaczyć go od innej strony. Taka jest formuła programu.
Taka? Czyli jaka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości