Dni Morza bez TVP

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez BLAaa » sobota, 24 mar 2007, 09:04

telka_es napisał(a):
BLAaa napisał(a):A ja jestem za tym, żeby TV Trwam i Radio Maryja objely medialnym patronatem Dni Morza... Kilka milionów ludzi tego słucha i ogląda...

aleś ty dowcipny :P

No co? Przecież prawdę napisalem :) ;)
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Alien » sobota, 24 mar 2007, 09:55

Tyle tu wątków poruszonych, że nie wiem na który odpowiedzieć. O jedno bym prosił - jesli chodzi o promocję miasta - dajmy szansę nowej Pani Dyrektor. Ja wiem że ekspertów od promocji w naszym mieście jes bez liku i kazden jeden uważa że jego wizja jest najlepsza. Doskonale zdaję sobie sprawę Panie Simpli, ze jako człowiek renesansu znasz się na tylu dziedzinach w sposób wpedzający mnie w kompleksy, że mój głos jest jeno wołaniem dzikiego luda na puszczy. Jednak jestem przeciwnikiem opierania promocji na formie takiego koncertu na plaży transmitowanego przez TV. To zgrana od kilku lat formuła, która musi przejść drogę ewolucji.
A jeśli chodzi o Dni Morza to nie jest źle - zapewniam. Choć ..... no przyznam że w 74 letniej historii tej imprezy nie doczekała się ona nigdy transmisji na żywo czy retransmisji w całości. Co nie zmienia faktu że najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu bedziemy mogli pochwalić się pewnymi alternatywami.
Alien
Coś tam napisał

Postprzez j0shu4 » sobota, 24 mar 2007, 12:23

simpli daj spokoj
zapedzasz sie dalekooooo
o doswiadczenie beaty to ty sie nie boj
jak pracowala w mediach to jeszcze ci sie nie snila gra na instrumentach
ja tam o prace beaty jestem spokojny , dwie strony wypowiedzialy sie i ok
kazdy wyrobi sobei zdanie sam , nie musisz nikogo atakowac
nie zauwazylem zeby sobie uzywala na przemku , stwierdzila fakt i tyle
reszta zajely sie media
ps. i z calym szacunkiem ale beata to troche inna liga , bez obrazy
j0shu4
Moderator

Postprzez telka_es » sobota, 24 mar 2007, 12:29

qrde że tak często musze gryźć się w język.........

ale niestety musze........ jak nie chce wyjść na niwychowanego przemądrzalca....

:wink:
telka_es
Terminator

Postprzez j0shu4 » sobota, 24 mar 2007, 12:45

noooo i teraz dyskusja mi sie naprawde podoba
rzeczowo i konkretnie , tego sie trzymajmy
milego weekendu napinacze :wink:
j0shu4
Moderator

Postprzez Alien » sobota, 24 mar 2007, 13:16

Zaskakująca jest znajomośc Simpliego, szczegółów kontraktów poszczególnych osób związanych z urzędem. To czy Pani dyrektor cepitu ma klauzulę o 2 latach nie jest mi wiadome. Ja nie mam dostępu do tego typu informacji. Jeśli jednak takowa klauzula jest to wiem kto jest słynną wtyką Simpliego - olśnienie spłynęło na mnie gdym rano zażywał kąpieli. A to oznacza zapewne, że częściej muszę się kąpać.... :wink:
Simpli a jaką ja mam klauzulę? :lol:
Alien
Coś tam napisał

Postprzez mimoza » sobota, 24 mar 2007, 14:27

Alien napisał(a):Zaskakująca jest znajomośc Simpliego, szczegółów kontraktów poszczególnych osób związanych z urzędem. To czy Pani dyrektor cepitu ma klauzulę o 2 latach nie jest mi wiadome. Ja nie mam dostępu do tego typu informacji. Jeśli jednak takowa klauzula jest to wiem kto jest słynną wtyką Simpliego - olśnienie spłynęło na mnie gdym rano zażywał kąpieli. A to oznacza zapewne, że częściej muszę się kąpać.... :wink:
Simpli a jaką ja mam klauzulę? :lol:

jedna pani w kadrach lubi gadać...............
więc sobie pogada... chociaż tyle jej... bliska koleżanka ewy materac itd...

gg i te rzeczy, stare problemy z emocjami... eh wszystko jak zawsze dupskiem stoi
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Alien » sobota, 24 mar 2007, 16:03

Mylicie się towarzyszu Mimoza. Panie w kadrach nie takie znów gadatliwe i skore do pokazywania umów na lewo i prawo.
Alien
Coś tam napisał

Postprzez mimoza » sobota, 24 mar 2007, 16:47

Alien napisał(a):Mylicie się towarzyszu Mimoza. Panie w kadrach nie takie znów gadatliwe i skore do pokazywania umów na lewo i prawo.

mówi się wyraźnie - jedna pani - nie panie... zabierz się za ten syf w um jak chcesz dyskutować - towarzyszu - wychowanku towarzysza.... rekomendowanego przez towarzysza millera do pracy - pisać dalej... ?

chcesz nazwisko - tylko, ze byś nie żałował...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Wald » sobota, 24 mar 2007, 20:07

Telewizja publiczna systematycznie schodzi na psy! Ale cóż: jakie kierownictwo, taka i aktywność... Telewizje komercyjne za to pną się do góry!
Wald
V.I.P

Gadu-Gadu: 526856

Postprzez Konsul » sobota, 24 mar 2007, 20:13

Wald napisał(a):Telewizja publiczna systematycznie schodzi na psy! Ale cóż: jakie kierownictwo, taka i aktywność... Telewizje komercyjne za to pną się do góry!

Rozumiem, że tą gradację stosujesz od czasów Kwiatkowskiego ?
Ok, tv ma zarabiać i tyle. Skoro nie widzi takiej możliwości to nie wchodzi w dany projekt.
I tak sobie myślę, że teraz zostaniemy jako Kołobrzeg, wyrzuceni poza "oglądalność". I tyle.
Konsul
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg