z forum tkk.pl wyganiaja wszystkich, kto tylko ma inna opinie bo forum tkk.pl jest bardzo upolitycznione. A poza tym ma durnego moderatora r00t'a, ktory to ma kompleks pokazywania sily. Dziwi mnie, ze tam sie jeszcze ktos wpisuje. r00t wymazuje posty jak tylko mu sie cos nie spodoba, najlepiej by bylo jakby sam pisal za wszystkich. Na forum tkk.pl mozna pisac tylko o [beeeep], oni boja sie KAZDEJ opini bo kazda ich przerasta. Boja sie wszystkiego czego nie sa w stanie pojac wiec kasuja, wymazuja. forum tkk.pl dziala na zasadach komunistycznych - ciac do dolu czyli do poziomu wlasnego r00t'a

WZT napisał(a):McCool napisał(a):ZOO w Kołobrzegu nie ma, to trzeba szukać zastępczej atrakcji?
ale tam w jednym topiku to zebrala sie prawdziwa elita- kazdy co marudzi na te forum- ciekawostka jest fakt ze kazdy co tam marudzi mial na tym forum porazajaca ilosc nickow- od 3 do 7....

przyszedł do mnie mail że mam tylko kliknąć w link żeby konto aktywować... heh
ps. to pisał r00t... z kompleksem siły... który nic nie robi tylko cały czas kasuje merytoryczne głosy w dyskusji... i na koniec: wolność wcale nie równa się pisanie co popadnie i jak popadnie...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości