keeper napisał(a):Nawet łzami się zalać ?
report5 napisał(a):keeper napisał(a):Nawet łzami się zalać ?
jak sobie wytłumaczyć, że się nie jest swinią i zalać się za władzą fest a fest ?
Bracia i Siostry !
Na znak protesu - pójdziemy, nażremy się i upiemy w trupa absoluta... to będzie protest, to będzie nasza manifestowana niezaleznośc i nieprzekupność, nasz dusza dziennikarska syta i pijana - taki protest - niech henry patrzy na nas pijanych i cierpi -
pijaństwo na znak protestu - jedno co warto !
qrczak napisał(a):report5 napisał(a):keeper napisał(a):Nawet łzami się zalać ?
jak sobie wytłumaczyć, że się nie jest swinią i zalać się za władzą fest a fest ?
Bracia i Siostry !
Na znak protesu - pójdziemy, nażremy się i upiemy w trupa absoluta... to będzie protest, to będzie nasza manifestowana niezaleznośc i nieprzekupność, nasz dusza dziennikarska syta i pijana - taki protest - niech henry patrzy na nas pijanych i cierpi -
Ja mogę protestować tylko jak się tam dostać na ta imprezę, przecież tam pewnie BOR będzie ochraniał, Policja i Bóg wie kto jeszcze.
qrczak napisał(a):Ja mogę protestować tylko jak się tam dostać na ta imprezę, przecież tam pewnie BOR będzie ochraniał, Policja i Bóg wie kto jeszcze.
report5 napisał(a):
Bracia i Siostry !
report5 napisał(a):Vincenta to piekne jest co napisłas - ale jakby mieli dac nawet po 100 to by pewnie zosytał przy prezydencie grupa najwierniejszych 50 pretorian a tak robia bal na 300 par - a o zaprosznia będzie walka i prosby
bo bycie na takim balu to dla wielu prestiż i wyróznienie - i jedyny cel w zyciu - ach tena bal - ten seks w toal;ecie ten splin i czar - nie mówiąc o pokojach goscinnych - normasla jaazda bez trzymanki.................

Jaki prestiż
Jakie wyróżnienie
Bal będzie zorganizowany w ogrodzie u prezydenta na jego koszt
A on w tamtym roku zdobył Nobla
Przecież on dziś jest, a jutro może być juz ktoś inny. Więc o jakim prestiżu mowisz
Bal bedzie transmitowany przez CNN
Pierwsza dama zorganizuje aukcje na cele charytatywne
qrczak napisał(a):Jaki prestiż Jakie wyróżnienie![]()
Dla niektórych to na pewno będzie wyróżnienie.

qrczak napisał(a):Jaki prestiż Jakie wyróżnienie![]()
Dla niektórych to na pewno będzie wyróżnienie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości