Achaja napisał(a):nie wiem ile w tym prawdy, ale słyszałam, że motywacyjnego (czy co tam oni mają) nie dostał i się burzył
Współczuję Pani dyrektor takiego zastępcy. Myślę, że ma dość duetu B.B - H.B. Jak nie dzisiaj, to po wyborach.
Gargamel napisał(a):Jesteś w błędzie BLAaa.
Wybrali Bartka Nauczyciele---nikt nie był przeciw,bardzo dużo osób było za część się wstrzymała.....tak słyszałem
Młodzież brawami przyjęła tę informację.Ależ to Was boli.
Gargamel napisał(a):Dziecko co Ty piszesz?Same kłamstwa.
Ale roztrząsając temat to pani dyrektor powinna wrócić tam skąd przyszła,jeżeli ma dość.Idąc twoim bezmyślnym tokiem rozumowania to niedługo dzieci zaczną rezygnować z rodziców.

Gargamel napisał(a):Dziecko co Ty piszesz?Same kłamstwa.
Ale roztrząsając temat to pani dyrektor powinna wrócić tam skąd przyszła,jeżeli ma dość.Idąc twoim bezmyślnym tokiem rozumowania to niedługo dzieci zaczną rezygnować z rodziców.
Eureka napisał(a):Gargamel napisał(a):a..... o syna prezydenta...czyli prezydenta syna.Czas zacząć brać proszki Foreigner.
Proszki to mógł wziąć syn prezydenta lub jak wolisz, prezydenta syn, zamiast siadać za kierownicę po spożyciu alkoholu. Mógł podać się do dymisji, co by odebrano, jako efekt dobrego wychowania. Jednak ten krok przekracza jego kulturę, bo skąd miał ją nabyć? Według mnie pisanie w tym temacie nie ma sensu do czasu uprawomocnienia się wyroku, bo niczego nowego nie wnosi do dyskusji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości