Syn prezydenta skazany

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Eureka » piątek, 31 mar 2006, 12:07

Achaja napisał(a):nie wiem ile w tym prawdy, ale słyszałam, że motywacyjnego (czy co tam oni mają) nie dostał i się burzył

Współczuję Pani dyrektor takiego zastępcy. Myślę, że ma dość duetu B.B - H.B. Jak nie dzisiaj, to po wyborach.
Eureka
V.I.P

Postprzez Gargamel » sobota, 1 kwi 2006, 10:36

Dziecko co Ty piszesz?Same kłamstwa.
Ale roztrząsając temat to pani dyrektor powinna wrócić tam skąd przyszła,jeżeli ma dość.Idąc twoim bezmyślnym tokiem rozumowania to niedługo dzieci zaczną rezygnować z rodziców.
Gargamel
Ważniak

Postprzez BLAaa » sobota, 1 kwi 2006, 11:11

Dzieci rodziców sobie nie wybierały. Wicedyrektora też.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Gargamel » sobota, 1 kwi 2006, 11:26

Jesteś w błędzie BLAaa.
Wybrali Bartka Nauczyciele---nikt nie był przeciw,bardzo dużo osób było za część się wstrzymała.....tak słyszałem
Młodzież brawami przyjęła tę informację.Ależ to Was boli. :evil:
Gargamel
Ważniak

Postprzez BLAaa » sobota, 1 kwi 2006, 11:38

Gargamel napisał(a):Jesteś w błędzie BLAaa.
Wybrali Bartka Nauczyciele---nikt nie był przeciw,bardzo dużo osób było za część się wstrzymała.....tak słyszałem
Młodzież brawami przyjęła tę informację.Ależ to Was boli. :evil:

Człowieku, weź jakieś zioła czy coś na tę zajadłość.
Bartka znam od dziecka i wcale nie byłem przeciwny jego nominacji. Czyjeś awansy nie powoduja u mnie uczucia złości. Wręcz przeciwnie. A tym konkretnym przypadku pomyślałem sobie: "dałeś się chłopie wybrać, no to teraz masz problem". Ale było to życzliwe. Teraz nie odczuwam nic. Życie toczy się dalej.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Didi » sobota, 1 kwi 2006, 11:42

Gargamel napisał(a):Dziecko co Ty piszesz?Same kłamstwa.
Ale roztrząsając temat to pani dyrektor powinna wrócić tam skąd przyszła,jeżeli ma dość.Idąc twoim bezmyślnym tokiem rozumowania to niedługo dzieci zaczną rezygnować z rodziców.

Pani dyrektor jest wlasnie z tamtej szkoly i przeproacowala tam kilkanascie lat i wie co w tej szkole piszczy :>
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Gargamel » sobota, 1 kwi 2006, 11:44

Wybacz BLAaa ,ale mam mieszane uczucia.Kiedyś tu na forum pisałeś w innym tonie na jego temat.To bylo jak go wybrano.Nie mogę Ci tego udowodnić ,bo tego tu nie ma.Może jest gdzieś w archiwum TKK,ale tak było.
Twoją wypowiedź odczytuję jako zmianę opinii na ten temat i to chociaż częściowo cieszy.
Gargamel
Ważniak

Postprzez BLAaa » sobota, 1 kwi 2006, 11:49

Na forum wielu pisało negatywnie o otoczce tego awansu, ale nie ja. Ewentualnie stawiałem pytania i nic poza tym.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Gargamel » sobota, 1 kwi 2006, 11:51

bo takie to polskie :( ,oglądałeś "Dzień świra" i modlitwę o niepowodzenie innych.
Gargamel
Ważniak

Postprzez Foreigner » sobota, 1 kwi 2006, 12:45

Patrzac na twoje wypowiedzi odmawiasz ja co rano. Przypominam ze do tej pory nie odopwiedziales na moje pytania. Zabraklo argumentow :?:
Foreigner
Weteran

Postprzez Eureka » sobota, 1 kwi 2006, 15:49

Gargamel napisał(a):Dziecko co Ty piszesz?Same kłamstwa.

Pod czyim adresem używasz takich sformułowań?
Eureka
V.I.P

Postprzez Eureka » wtorek, 23 maja 2006, 08:59

Eureka napisał(a):
Gargamel napisał(a):a..... o syna prezydenta...czyli prezydenta syna.Czas zacząć brać proszki Foreigner.

Proszki to mógł wziąć syn prezydenta lub jak wolisz, prezydenta syn, zamiast siadać za kierownicę po spożyciu alkoholu. Mógł podać się do dymisji, co by odebrano, jako efekt dobrego wychowania. Jednak ten krok przekracza jego kulturę, bo skąd miał ją nabyć? Według mnie pisanie w tym temacie nie ma sensu do czasu uprawomocnienia się wyroku, bo niczego nowego nie wnosi do dyskusji.

Dyrektor z wyrokiem
23.05.2006
Jechał pijany, więc musi ponieś karę – zdecydował wczoraj sąd apelacyjny. I utrzymał wyrok skazujący Bartosza B., zastępcę dyrektora Zespołu Szkół nr 1 w Kołobrzegu, prywatnie syna kołobrzeskiego prezydenta miasta.

Jak już informowaliśmy, Bartosz B. w maju zeszłego roku prowadził samochód mając we krwi 1,8 promila alkoholu. Co więcej, nie zatrzymał się do kontroli i próbował uciec przed policją. Gdy został zatrzymany na parkingu przed domem, nie chciał podać swoich danych. Przed sądem tłumaczył, że to nie on jechał, tylko jego brat. – Padłem ofiarą straszliwej pomyłki, nieszczęśliwego zbiegu okoliczności – mówił i domagał się uniewinnienia. – W przypadku skazania, grozi mu zwolnienie z pracy, dlatego decyzja nie może być pochopna – zauważył jego obrońca. - No tak, a jakby był ślusarzem albo piekarzem to sytuacja byłaby inna? – dopytywał prokurator.
Ostatecznie sąd w Koszalinie utrzymał wyrok I instancji – osiem miesięcy pozbawienia wolności w zawieszeniu, tysiąc złotych grzywny, trzyletni zakaz prowadzenia pojazdów. Wyrok jest prawomocny.
http://www.gloskoszalinski.com.pl/
Eureka
V.I.P

Postprzez Didi » wtorek, 23 maja 2006, 09:58

ano :) hefajstos i co teraz ;)
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg