Demurrer napisał(a):Vin napisał(a):mało wiecie a dużo piszecie
mało piszę mało wiem
a wiem ile zjem
więc jak jest?
ojjjjj
ejo ejo nooooooo
przeciez jestes bysrty !
zartowalam
a raczej skopiowalam sobie kogos

kacper napisał(a):A ja widzę twoje rozdwojenie![]()
![]()
Nic takiego nie miało miejsca, poseł wpadł tylko przypadkiem, czy to w ogóle był poseł i czy to był ten poseł ? Nic takiego nie miało miejsca 
qrczak napisał(a):Mam nadzieję, że wybryki POsła odbija mu się czkawką, ja już na niego patrzeć nie mogę i ludzi nie znoszących go będzie chyba przybywać. Mam taką nadzieję.

Semerchet napisał(a):Myślę , że nadkomisarz Karpiniuk ma bardzo poważny problem sam ze sobą. Ustawia wybory ponad głowami wszystkich zastraszonych przez siebie radnych z PO. Wyeliminował zastępcę prezydenta Gromka - Mielcarka(później kłamał , że go nawet popierał) czy byłego prezydenta Bieńkowskiego do reprezentowania naszego miasta w różnych strukturach - przykłady z ostatniej sesji Rady Miasta. Smutne jest to, że pomimo uzgodnień z Gromkiem i wszystkich ze wszystkimi, Karpiniuk wprowadził swoje zmiany, bez uzgodnień, siedząc na sesji, zastraszając wszystkich swoich poddanych. Kim jest więc Gromek i radni z PO ? Czy na siusiu to też się pytają czy mogą ? Dlaczego radni PO i Prezydent Gromek dają tak sobą pomiatać ? Taniość widzę , taniość !
Rozumiem wasze rozżalenie po przegranych wyborach, ale mam kilka argumentów, które i tak was nie przekonają więc nie wiem sam po co to pisze
Klub podjął demokratyczną decyzję, a głosowanie odbyło się w taki sam sposób więc nie wiem o co wam chodzi. Jesli chodzi o Karpiniuka, to akurat jego obecność na sesji świadczy o zainteresowaniu zyciem miasta i pracami RM. Pamiętam wasze zarzuty o tym, że nigdy nie było w mieście Błaszczyka, że się nie interesuje, że już tylko Warszawka, dzis kiedy jest poseł, który uczestniczy w życiu miasta też źle. To tak jak z jednym radnym, jak nmie pracował nigdzie poza radą- żlę, jesli podejmie jakąś pracę, to jeszcze gorzej
A jego obecność na klubie radnych i jego uczestnictwo w podejmowanych tam decyzjach (nie napiszecie chyba, że w PIS jest inaczej) świadczy o jego odpowiedzialności, za realizację programu PO przez radnych PO. To on ponosi za to odpowiedzialność. Również przed mieszkańcami, którzy postawili na PO w poprzednich wyborach. Wiem, że starcie się o tym zapomnieć, jednak listy PO zdobyły w tej radzie - procenty pozostawiam simpliemu, jest w tym lepszy ode mnie- 10 mandatów, nastepna była Centro- z czterema.Semerchet napisał(a):Poseł skłóca wszystkich ze wszystkimi..........czy dotarło ?
Odpowiedz jeden raz , byle merytorycznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości