Konsul napisał(a):Dlaczego Report tak mocno stajesz po jednej ze stron, na każdym kroku podkreślasz swoją niezależność. To jednak mija się z tym co piszesz na forum.
Myślę, że sąd wyraził swoje zdanie i dalsza kontyunacja tego wątku jest bezprzedmiotowa.
Konsul napisał(a):Drogi reporcie, mam nadzieję, że to nie jest off - top.
Cały czas stajesz po jednej ze stron, jednocześnie przypinasz sobie łatkę bezstronnego.
Każdy ma swoje poglądy, tego nie neguję, ale w granicach przyzwoitości mieści się, przyznanie się do nich.
Wiem, że TKK nic nie musi, jest to stacja prywatna, o określonych preferencjach politycznych. Ja tego nie neguję, tylko proszę o zachowania bez hipokryzji.
simplicissimus napisał(a):report napisał(a):jak najbardziej - a ulotki leżą, jak się rzekło....
za około 70 tysi....
nie o to chodzi - zaczęło się od tego, ze telewizja ma cos puścić, więc tłumaczę uparcie, że tkk nic nie musi - przyjdx popracować, to sie przekonasz...
Proponuję najpierw sprawdzić ile kosztowały te ulotki. Media podały: wydano 20 tysięcy ulotek.
Druk 20 tysięcy ulotek za 70 tysięcy złotych to chyba jakas paranoja. 7 tysięcy, to bardziej prawdopodobne.
simplicissimus napisał(a):report napisał(a):jak najbardziej - a ulotki leżą, jak się rzekło....
za około 70 tysi....
nie o to chodzi - zaczęło się od tego, ze telewizja ma cos puścić, więc tłumaczę uparcie, że tkk nic nie musi - przyjdx popracować, to sie przekonasz...
Proponuję najpierw sprawdzić ile kosztowały te ulotki. Media podały: wydano 20 tysięcy ulotek.
Druk 20 tysięcy ulotek za 70 tysięcy złotych to chyba jakas paranoja. 7 tysięcy, to bardziej prawdopodobne.
mauritus napisał(a):Jakieś fakty, liczył ktoś, widział je, zna drukarnię i koszty ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości