SOCJOTECHNIKA PO

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez umberto » sobota, 10 lut 2007, 08:34

umberto
Bywalec

Postprzez mimoza » poniedziałek, 12 lut 2007, 08:41

no ja swoim przykładzie uważam, że jest inaczej
mimoza
Rycerz forum

Postprzez telka_es » poniedziałek, 12 lut 2007, 11:19

telka_es
Terminator

Postprzez pifpaf » poniedziałek, 12 lut 2007, 13:02

Trochę się uśmiałam z cyt. "bijatyka bladego z burakiem" :lol:

Ale do rzeczy: pyskówkę i bijatykę to od początku nakręca POseł, który wypłynął pracując dla p. Bieńkowskiego, a taki był oddany, zaufany - pamiętam go sprzed 10 lat i ot co pokozał - strzeżcie się, bo i do Was wykręci się tyłem. To taki typowy przykład Brutusa . Dziś kolejny radny PO był w radio i mówił o Bieńkowskim - ilu jeszcze ich zostało. żeby powtórzyć to samo? Kolejka maleje ...
pifpaf
Dyskutant

Postprzez Messenger » poniedziałek, 12 lut 2007, 16:43

Messenger
Ważniak

Postprzez Miki » środa, 14 lut 2007, 10:23

Miki
Ważniak

Postprzez Syriusz » środa, 14 lut 2007, 10:38

Niech mi ktoś napisze od czego się zaczęło. Panowie działali razem, tak?
Pracowali razem, tak? Razem kiedyś szli do wyborów, tak?

TO CO SIĘ STAŁO, że się tak nieznoszą????????????????????????
Syriusz
Mistrz klawiatury

Postprzez telka_es » środa, 14 lut 2007, 11:06

Pan K. musi zawsze ostatnie zdanie! coś na zasadzie : "Moje na wierzchu i koniec - nawet jeżeli nie mam racji !!!! JA jestem góru, ja jestem bogiem i nikt mi nie podskoczy"
Egocentryzm i żądza władzy nim przemawia a nie dobro ogółu

tymczasem pan B. nie poddał się owej "osobistośsi" i na linii K. -B. pojawiły się spięcia.....

pan K. znalazł znakomitego pionka, który posuwa się o tyle pól ile czarodziejska kostka pana K. wskaże!

/ na marginesie dodać należy, że gdyby nie pan B. pan K. musiałby przejść o wiele dłuższa drogę do miejsca w którym teraz się znalazł...... - ale śliska żmijka w każdych warunkach sobie poradzi........./

zgodnie z powiedzeniem: jak Kuba Bogu tak Bóg kubie...... - poczekamy zobaczymy jak poddani pana K. się zachowaja w przyszlości w stosunku do niego ???? w koncu biorą przykład ze swego góru.........

buhahahaa żałosna obyczajówka i tyle.............
telka_es
Terminator

Postprzez pifpaf » środa, 14 lut 2007, 11:14

pifpaf
Dyskutant

Postprzez skorpion » środa, 14 lut 2007, 11:29

[quote="telka_es"]JA jestem góru, ja jestem bogiem i nikt mi nie podskoczy"
Egocentryzm i żądza władzy nim przemawia a nie dobro ogółu

tymczasem pan B. nie poddał się owej "osobistośsi" i na linii K. -B. pojawiły się spięcia.....

pan K. znalazł znakomitego pionka, który posuwa się o tyle pól ile czarodziejska kostka pana K. wskaże!

/ na marginesie dodać należy, że gdyby nie pan B. pan K. musiałby przejść o wiele dłuższa drogę do miejsca w którym teraz się znalazł...... - ale śliska żmijka w każdych warunkach sobie poradzi........./

zgodnie z powiedzeniem: jak Kuba Bogu tak Bóg kubie...... - poczekamy zobaczymy jak poddani pana K. się zachowaja w przyszlości w stosunku do niego ???? w koncu biorą przykład ze swego góru.........

Niestety z logiką Twojego wywodu jest tak jak z ortografią. Najlepiej przedzwoń do pifpaf i pogadajcie sobie prywatnie o swoich przenikliwych spostrzeżeniach. Zwalają z nóg. Szkoda Waszego intelektu w takim miejscu jak to forum.Może od razu do "Polityki" albo chociaz do "Rzeczy kołobrzeskiej" , albo najlepiej piszcie w ogóle do rzeczy.
skorpion
Twardziel

Postprzez pifpaf » środa, 14 lut 2007, 11:47

Skorpion nie podoba mi się ton Twojej odpowiedzi - telefonicznie to rozmawiam z kim MI się podoba a nie KTO mi wskazuje - już taka jestem, że nie słucham każdego, a radzę się mądrzejszych, ale rozumiem, że prawda boli, bo ja napisałam prawdę. Przepraszam, że nie po Twojej myśli ... :wink:
pifpaf
Dyskutant

Postprzez skorpion » środa, 14 lut 2007, 12:03

Tobie się tylko wydaje, że masz monopol na prawdę. Broń Boże przed takimi co wierzą w swoją nieomylność.
skorpion
Twardziel

Postprzez telka_es » środa, 14 lut 2007, 12:21

jejku kilka błędów sie wkradło a ty się od razu czepiasz......

nie słszałeś o czymś takim jak "netykieta" (odpowiednik etykiety) zgodnie z którą nie wytyką się na forach błędów ortograficznych bo te często są wynikiem pośpiechu...... zwłaszcza małe i wielkie literki ;p

odwołując do natępnych zarzutów z twojego postu to:

1.z moją logiką jest wszystko ok. - roche wyśiłku intelektualnego a też wszystko zrozumiesz!

2.do nikogo nie mam zamiaru dzwonić, a cieszę się że ktoś ma podobny pogląd na sprawę do mojego, co oznacza że tkwi tam ziarno prawdy (moze kiedyś rozkwitnie i przejrzycie na oczy)!

3. skoro już tak czepiasz sie szczegółów i cytujesz czyjeś słowa to naucz się to robić porządnie a nie byle jak!...........
telka_es
Terminator

Postprzez skorpion » środa, 14 lut 2007, 12:32

No z tym góru to nie jest literówka. Staram się nie czepiać błędów bo i ja je popełniam. Co do kolejnych punktow to ad.1 rozczaruję Ciebie - Twoje posty nie wymagaja nadmiernego wysiłku intelektualnego.
ad.2 w tym punkcie podoba mi się Twoja skrpmnośc , gdy piszesz o "ziarnie prawdy", a więc nie twierdzisz,że tylko Ty masz monopol na prawde absolutmną. ad. 3 - staram się.
skorpion
Twardziel

Postprzez telka_es » środa, 14 lut 2007, 12:43

telka_es
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg