rewo napisał(a):Ja wróciłbym do zasadniczego i prostego w tej sprawie pytania:
Dlaczego MOSiR, nie zamieszcza swych ofert pracy w Powiatowym Urzędzie Pracy w Kołobrzegu?
Odpowiedź na nie wyjaśni wszystko, tam przede wszystkim powinna się ona znaleźć.
Dlaczego tak się nie stało?

rewo napisał(a):Ja wróciłbym do zasadniczego i prostego w tej sprawie pytania:
Dlaczego MOSiR, nie zamieszcza swych ofert pracy w Powiatowym Urzędzie Pracy w Kołobrzegu?
Odpowiedź na nie wyjaśni wszystko, tam przede wszystkim powinna się ona znaleźć.
Dlaczego tak się nie stało?
Flo napisał(a):a gdzie dojna krowa?

qrczak napisał(a):Flo napisał(a):a gdzie dojna krowa?
O krowie zapomniałem i to jest najlepszy dowód na to, że MOSiR wybrał odpowiednią osobę na odpowiednie stanowisko. Strach pomyśleć co by było jakbym ja się na przykład dostał albo jakiś inny magister.
, że się tak wyrażę. Tym bardziej, że czymże jest zarzut zatrudniania zaufanych ludzi wobec tworzenia dodatkowych etatów? W tym zakresie osiągnięto absolut.BLAaa napisał(a):Widze, że macież BCG wraz ze swoimi zawiłościami utkwiła u niektórych w pamięci...
To proponuje zapoznać się z pewnym asem, a w zasadzie dwoma zatrudnionymi w wydziale kontroli Urzędu Miejskiego...
BLAaa napisał(a):Widze, że macież BCG wraz ze swoimi zawiłościami utkwiła u niektórych w pamięci...
To proponuje zapoznać się z pewnym asem, a w zasadzie dwoma zatrudnionymi w wydziale kontroli Urzędu Miejskiego...
.
Arkadiusz K napisał(a):Semerchet napisał(a):Czy niejaki Czerski i Kolano nie otrzymali miejsc pracy w spółce Zieleń Miejska ? , tuż po wyborach.
Po pierwsze co znaczy tuz po wyborach??
Po drugie, niech pan powie na jakim stanowsku zostałemn zatrudniony.
Po trzecie, skoro już pan do tego dojdzie niech pan przeanalizuje co zrobiłem w MZZDiOŚ w ciągu swojej krótkiej bądź co bądź pracy.
Konsul napisał(a): Jak to rozumieć, ja np. na studiach miałem podstawy ekonomii przez jeden semestr, to plus prznyleżność do MD czyni ze mnie "fachowca" z ekonomii. Co najmniej na fotel skarbnika.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości