Palacz napisał(a):Dokładnie w Kołobrzegu wybrano partie a nie prezydenta.
Ale odwracajac - nie wybrano ponownie panujacego prezydenta, nie wazne czy wspieranego przez Centroprawice sama czy z PiS...
Palacz napisał(a):Dokładnie w Kołobrzegu wybrano partie a nie prezydenta.
grunt to się nie dac sprowokować, wiem cos o tym. oni czekają aż się wkurzysz... olej to, szkoda że Ci nie wypada powiedzieć "mam was w d..." - ja mogę, a Tobie zaraz zarzucą coś.

myśliwiec napisał(a):moze oglosimy casting na "oszołoma rady" ? w ubiegłej kadencji niewątpliwie prowadził radny kruszewskiduże szanse w tej ma czechowski

Achaja napisał(a):Miki napisał(a):SatH^Raa napisał(a):Miki co Ty się tak na Achaję uwziąłeś? Z PiSu jesteś czy co?
Na nikogo się nie uwziąłem. Poprostu nie toleruję kłamstwa i obłudy. Piszę co myslę i mam do tego prawo. Bardzo bym chciał porozmawiać merytorycznie na pewne tematy ale jak widzę co tutaj się dzieje to słabo mi się robi.
Nie toleruję zachowań pod publikę. Bo to nie jest uczciwe w stosunku do siebie i innych tak jak robi to PO. Nie jestem PISowcem a ideowcem i liczyłem na wiecej mądrosci po tych wyborach i ludziach którzy stanowią poszczególne organy uchwałodawcze i wykonawcze.
zarzucasz mi kłamstwo i obłudę wydaje mi sie kolego, że przesadziłeś
od chwili gdy sie tu pojawiłeś sie mnie czepiasz
masz coś do mnie to przyjdź i powiedz, a nie obrzucasz mnie błotem chowając sie za nickiem

zupełnie jak mina babci w reklamie visy 
mauritus napisał(a):...Na podwieczorek dodam jeszcze pewną żonę dyrektora kołobrzeskiej podstawówki , którą Policja zwinęła za zrywanie plakatów Prezydenta Bieńkowskiego, a to wszystko to biała kampania ? Słow szkoda na tą obłudę.

myśliwiec napisał(a):moze oglosimy casting na "oszołoma rady" ? w ubiegłej kadencji niewątpliwie prowadził radny kruszewskiduże szanse w tej ma czechowski
Koleś z PiS.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości