Hipokryzja Karpiniuka

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Elfik » piątek, 6 paź 2006, 14:22

Mauitus przeczytaj jeszcze raz: nie za co ten urlop, tylko jaki? Chdzi o urlop wypoczynkowy, któy należy sie kazdemu pracującemu człowiekowi. Przynajmniej ja tak zrozumiałam słowa slonkokg.
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez Arkadiusz K » piątek, 6 paź 2006, 18:58

Daj spokoj slonko za to mu placa to pisze. Przynajmniej do listopada.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez marek » piątek, 6 paź 2006, 19:21

Arkadiusz K napisał(a):Daj spokoj slonko za to mu placa to pisze. Przynajmniej do listopada.
A ty jesteś tu z innego powodu niż wybory? :lol:
marek
V.I.P

Postprzez M@dF » piątek, 6 paź 2006, 20:23

Dajcie sobie spokoj juz z ta polityka. Nie ma ciekawszych tematow?! Zalozmy kółko szydelkowania, bedzie wiecej postow, ktore nie powoduja wymiotów. Mam w dupie polityke. Chcecie zrobic cos dla miasta? Zrobcie to sami...
M@dF
Dyskutant

Gadu-Gadu: 2045912

Postprzez report » piątek, 6 paź 2006, 20:38

m@dF napisał(a):Dajcie sobie spokoj juz z ta polityka. Nie ma ciekawszych tematow?! Zalozmy kółko szydelkowania, bedzie wiecej postow, ktore nie powoduja wymiotów. Mam w dupie polityke. Chcecie zrobic cos dla miasta? Zrobcie to sami...

zgadza się - na listach sld i pis są jeszcze miejsca - dawajcie
report

Postprzez mauritus » sobota, 7 paź 2006, 19:58

slonkokg napisał(a):
Elfik napisał(a):Mauitus przeczytaj jeszcze raz: nie za co ten urlop, tylko jaki? Chdzi o urlop wypoczynkowy, któy należy sie kazdemu pracującemu człowiekowi. Przynajmniej ja tak zrozumiałam słowa slonkokg.

Dobrze zrozumiałas.

Mauritus. Co do remontów w szkole to byś się zdziwił. Ciągle się coś robi, naprawia, remontuje. Ciągle są starania o nowy sprzęt dla uczniów, o nowe pomoce dydaktyczno - wychowawcze. Sezon w szkole to najbardziej gorące i pracowite 2 miesiące podczas całego roku szkolnego. Z resztą z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że wiem o tym najlepiej, wiec te swoje drwiny zachowaj dla siebie, bo są lekko nie na miejscu. Kpisz z dyrektora, kpisz z reszty pracowników. Z Twoich usmieszków moge wywnioskowac, że w tej szkole nic sie nie dzieje [wg Ciebie], ze kazdy spoczywa na laurach, że nikt nic nie robi. Powiem tylko tyle, ze jestes w błędzie.
I jeszcze jedno. Twoja ironia, złosliwość i trzymanie sie tych cech nagminnie w każdej Twojej wypowiedzi z lekka są drażniące. Gadasz, jakbyś pracował dla ludzi tutaj wymienionych, jakby "Twój stołek" był najbliżej posła, najbliżej dyrektora, najbliżej innych. Nie ma ludzi nieomylnych, ideałów tez nie ma, wiec daruj sobie. Ja daruję sobie dalszą dyskusję z Tobą, bo to chyba będzie najmądrzejsze rozwiązanie z mojej strony.

Proponuję przeczytać ustawę Karta Nauczyciela i dopiero dyskutować, może mniej szkody narobisz w swojej szkole.
mauritus
Terminator

Postprzez report » niedziela, 8 paź 2006, 10:34

Mauritus nie szalej bo będziesz jeszcze u slonkokg-a szukał roboty... i zaczynaj wymieniac twardziele w urzędowych kompach, bo teraz przy obecnych technikach, zwyke sformatowanie nic nie da... trzym się
report

Postprzez mauritus » poniedziałek, 9 paź 2006, 08:32

mauritus napisał(a):Proponuję doczytać za co należy się urlop dyrektorowi, za wakacje ? :lol: :lol: a, jakie to remoty były w tej szkole :lol: :lol: Ja myślę, że po zaprzestaniu funkcji dyrektora powinien jeszcze procować kilka lat i nie pobierać wynagrodzenia. Pytam po raz kolejny, czy pobieranie wynagrodzenia z tytułu pełnienia funkcji dyrektora i przewodniczącego rady w tym samym okresie jest ok ? Pana Janusz ciężko zastać w szkole, a całą robotę robią za pana dyrektora wicedyrektorzy. :twisted:

Widzę, że doczytałaś, ale dalej nie widzę tych remontów, inwestycji w tej szkole.
Slonko nie daje roboty, bo nie jest dyrektorem.
mauritus
Terminator

Postprzez mauritus » poniedziałek, 9 paź 2006, 09:16

Przecież mój post był pierwszy, powtarzasz po mnie i próbujesz sugerować, że się myliłem. Trochę długo odpowiadałaś. :lol:
mauritus
Terminator

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg