Porozmawiaj z Ministrem

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Demurrer » wtorek, 8 sie 2006, 16:35

Messenger napisał(a):To zapytaj Tatę kto zwrocil mu na to uwage i bedziesz mial jasnosc.

No właśnie napisałem.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Messenger » wtorek, 8 sie 2006, 16:39

Juz na ten temat kiedys byla tu dyskusja, jednak widze, ze dla was nie liczy sie prawda a jedynie przeklamania. jesli faktycznie ojciec w ten sposob ci powiedzial no to po pierwsze: gratuluje niekonsekwencji, bo juz kiedys powiedzial publicznie o tym w tkk, ze byl to posel Karpiniuk, i ja rowniez z poslem na ten temat rozmawialem i potwierdzil ze to wlasnie byla uwaga SK.
Messenger
Ważniak

Postprzez abyss » wtorek, 8 sie 2006, 16:47

Właśnie minister Jasiński w TKK powiedział, że inwestycje zabiegał Hoc oraz Bieńkowski.
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Demurrer » wtorek, 8 sie 2006, 16:48

Messenger napisał(a):Juz na ten temat kiedys byla tu dyskusja, jednak widze, ze dla was nie liczy sie prawda a jedynie przeklamania. jesli faktycznie ojciec w ten sposob ci powiedzial no to po pierwsze: gratuluje niekonsekwencji, bo juz kiedys powiedzial publicznie o tym w tkk, ze byl to posel Karpiniuk, i ja rowniez z poslem na ten temat rozmawialem i potwierdzil ze to wlasnie byla uwaga SK.

Mi mówił, że Grzymkowski go zaalarmował.
Nie wiem natoamist o jakiej wypowiedzi Cz. H. w TKK mowa. Może mylisz z sytuacją , która miała miejsce już w Sejmie, gdy był moment, że po przegłosowaniu poprawki w Komisji Finansów Publicznych, gdy wydawało się że jest sprawa załatwiona, po autopoprawce rządu, trafił do posłów projekt budżetu nie uwzględniający poprawki zwiększającej kasę dla portu.

Jeśli natomaist podajesz jako źródło Twoją rozmowę z posłem S.K., to najpierw się przedstaw.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » wtorek, 8 sie 2006, 16:51

abyss napisał(a):Właśnie minister Jasiński w TKK powiedział, że inwestycje zabiegał Hoc oraz Bieńkowski.

Nie słyszałem tej wypowiedzi, ale jeśli tak powiedział to wie co mówi, bo był wtedy przewodniczącym Komisji Finansów Publicznych i w sumie, po pewnym zamieszaniu jego rozmowa w cztery oczy z Cz. Hoc uratowała tę poprawkę, złożoną zresztą przez Cz. Hoc i posła Golińskiegio.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Messenger » wtorek, 8 sie 2006, 16:54

Demurrer napisał(a):
Messenger napisał(a):Juz na ten temat kiedys byla tu dyskusja, jednak widze, ze dla was nie liczy sie prawda a jedynie przeklamania. jesli faktycznie ojciec w ten sposob ci powiedzial no to po pierwsze: gratuluje niekonsekwencji, bo juz kiedys powiedzial publicznie o tym w tkk, ze byl to posel Karpiniuk, i ja rowniez z poslem na ten temat rozmawialem i potwierdzil ze to wlasnie byla uwaga SK.

Mi mówił, że Grzymkowski go zaalarmował.
Nie wiem natoamist o jakiej wypowiedzi Cz. H. w TKK mowa. Może mylisz z sytuacją , która miała miejsce już w Sejmie, gdy był moment, że po przegłosowaniu poprawki w Komisji Finansów Publicznych, gdy wydawało się że jest sprawa załatwiona, po autopoprawce rządu, trafił do posłów projekt budżetu nie uwzględniający poprawki zwiększającej kasę dla portu.

Jeśli natomaist podajesz jako źródło Twoją rozmowę z posłem S.K., to najpierw się przedstaw.

dokladnie, o tej sytuacji mowie. wszystko by wtedy przepadlo. nie umniejszam oczywiscie pracy CzH w tym temacie.
Messenger
Ważniak

Postprzez Messenger » wtorek, 8 sie 2006, 16:56

Demurrer napisał(a):
abyss napisał(a):Właśnie minister Jasiński w TKK powiedział, że inwestycje zabiegał Hoc oraz Bieńkowski.

Nie słyszałem tej wypowiedzi, ale jeśli tak powiedział to wie co mówi, bo był wtedy przewodniczącym Komisji Finansów Publicznych i w sumie, po pewnym zamieszaniu jego rozmowa w cztery oczy z Cz. Hoc uratowała tę poprawkę, złożoną zresztą przez Cz. Hoc i posła Golińskiegio.

To tak, jakby zapytac jednego z kolobrzeskich dziennikarzy- pisujacego na tym forum- kto jest najlepszym prezydentem na swiecie. no nie zartuj, przeciez to PiS mianuje ministrow, to kogo ma chwalic minister :D
Messenger
Ważniak

Postprzez abyss » wtorek, 8 sie 2006, 17:48

Messenger napisał(a):
Demurrer napisał(a):

To tak, jakby zapytac jednego z kolobrzeskich dziennikarzy- pisujacego na tym forum- kto jest najlepszym prezydentem na swiecie. no nie zartuj, przeciez to PiS mianuje ministrow, to kogo ma chwalic minister :D

Premier mianuje ministrów :)
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Easy Rider » wtorek, 8 sie 2006, 19:48

przed programem - z wiarygodnych relacji - w TKK - telefon dzwonił non stop, kazdy chciał się wprosić do Klinczu
najbardziej prezes portu, wydzwaniał wszędzie, pod koniec błagał samego ministra, ale i to nie pomogło buehehehe
radny Ulan też dał czadu
Easy Rider
Terminator

Postprzez BLAaa » środa, 9 sie 2006, 07:01

To akurat nie jest działka byłego towarzysza z komitetu wojewódzkiego PZPR Jasińskiego.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez BLAaa » środa, 9 sie 2006, 07:03

Demurrer napisał(a):Z tego co mi wiadomo to wychwycił to Grzymkowski.

W to uwierzę. Zawsze tak jest, że to własnie "merytoryczni" wychwytuja takie sprawy. Nie tylko te. Jestem pewien, że Wojtek kilka innych spraw wyłapał. Znam to z autopsji. A to, że własciwie zareagował, to plus dla niego.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Demurrer » środa, 9 sie 2006, 07:04

BLAaa napisał(a):

To akurat nie jest działka byłego towarzysza z komitetu wojewódzkiego PZPR Jasińskiego.

Była w czasie walki o pieniądze na port bo był wtedy Przewodniczącym Komisji Finansów Publicznych.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » środa, 9 sie 2006, 09:21

A tak, faktycznie. Ci czerwoni to potrafią się ustawić... :lol: :wink:
BLAaa
Uzależniony

Postprzez abyss » środa, 9 sie 2006, 10:02

No , jak pani Dżega-Matuszczak.Z SLD do Platformy :lol: :lol:
Niebawem jeszcze więcej tego typu szopek będziemy mieli.
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez BLAaa » środa, 9 sie 2006, 10:04

abyss napisał(a):No , jak pani Dżega-Matuszczak.Z SLD do Platformy :lol: :lol:
Niebawem jeszcze więcej tego typu szopek będziemy mieli.

Z SLD do PO to taki "light".

Z PZPR do PiS - to jest hardcore.
BLAaa
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg