Nikt nic do niej nie ma (chyba nikt?). Gryzipióry wybrały neutralną osobę.ten obcy napisał(a):Miało byc o konikach, to poproszę. Problem alkoholowy wyszedł sam z siebie, jak sie Repa poogląda. Tak z ręką na sercu, to nie widziałem go w sałatce. Report, nie chce ci psuć soboty, ale ty sam wiesz, jak jest. Znasz siebie lepiej, a ja cię prawie wcale. Czy koniki przeszły bez komentarzy? Wszyscy zgodni i szczęśliwi? Toż to chyba nie Kołobrzeg?
pluskwa napisał(a):To wina Pani MariiNikt nic do niej nie ma (chyba nikt?). Gryzipióry wybrały neutralną osobę.
kiełbasa z rusztu napisał(a):report5 napisał(a):ten obcy napisał(a):Ty sie uwaliłeś rok temu, to cie już nie zapraszają. Może to i dla ciebie lepiej. Skoro masz problem alkoholowy, to unikaj pokus.
sam masz problem z neuzasadnioną nienawiścią do ludzi - ha, nie przykleisz mi takiej metki - za duzo ludzi mnie zna - spróbuj czego innego... tylko zważ że robisz sobie krzywdę - obcy dla siebie - siebie też się wstydzisz - ? powiedz bliskim co wypisujesz pod anonimem na bliźnich - na pwno będą z ciebie dumni..
Zaczyna się. Ale maniacy.
ten obcy napisał(a):No, ale to tylko jedna nagroda. A gdzie trzy następne? Czy to prawda, że nagrodzeni to też: Akcja Katolicka - Katarzyna Paciorkowska, Kupcy i Przedsiębiorcy - Jarek Nizioł, i malarz Mariusz Kaleta ? Ma ktoś zdjęcia?
pluskwa napisał(a):Nawiedzona grupka ludzi która poza tym że, w coś wierzy, to na przykład, przywozi dzieci z Kazachstanu na wakacje. Taka, rozumiesz, żeby przybliżyć ci pojęcie, "wywózka" w drugą stronę.Vincenta napisał(a):Co to jest ta akcja katolicka ?
Zbiera żywność dla biednych rodzin, rozdaje mleko dla dzieci, prowadzi świetlicę przy małym kościele. To mało jak na organizację społeczną? Robią to wszystko za friko, bez rozgłosu, nikt im dziękuje nie powie poza tymi co, coś od nich dostaną.Vincenta napisał(a):Dzięki, chyba mniej więcej wiem, to ta akcja latem jak szukają rodzin, które by przyjęły dzieciaki do siebie do domu na wakacje, tak ?I co jeszcze ta akcja katolicka robi poza przywożeniem dzieci ?
Długoimienny napisał(a):Fotki z piątkowej imprezy są na mojej stronie.
http://www.dziemba.pl

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości