Konik 2005

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez pluskwa » sobota, 11 lut 2006, 13:01

To wina Pani Marii :) Nikt nic do niej nie ma (chyba nikt?). Gryzipióry wybrały neutralną osobę.
pluskwa

Postprzez pluskwa » sobota, 11 lut 2006, 13:10

report5 napisał(a):ja ci dam znak zapytania - plują na mnie a ty się dziwisz ? - nie wymagam byś mnie zasłaniał klatą - ale daj swiadectwo prawdzie... idę się upić.... powietrzem...
Daję świadectwo prawdzie. W mojej przytomności Raport nic nie wychylał.
pluskwa

Postprzez report5 » sobota, 11 lut 2006, 13:14

ten obcy napisał(a):Miało byc o konikach, to poproszę. Problem alkoholowy wyszedł sam z siebie, jak sie Repa poogląda. Tak z ręką na sercu, to nie widziałem go w sałatce. Report, nie chce ci psuć soboty, ale ty sam wiesz, jak jest. Znasz siebie lepiej, a ja cię prawie wcale. Czy koniki przeszły bez komentarzy? Wszyscy zgodni i szczęśliwi? Toż to chyba nie Kołobrzeg?

nie znasz mnie ? i piszesz że piję na umór ? - ciebie bić i sypać solą - a na poważnie...

jestem odstanio dumny jak paw - bo uwonilem sie od nałogu straszliwego pod tytułem papierosy - z alkoholi pozostało wino do posiłków - i to nie za często, wiec wolny jestem od uzaleznień - nie licząc kawy, słodyczy, ostrych przypraw, forum, czytania nowośc i pogoni za muzyką... oraz toczenia beznadziejnych dyspouy politycznych....

więc wnerwiaja mnie posądzenia ....

-
report5

Postprzez report5 » sobota, 11 lut 2006, 13:17

pluskwa napisał(a):To wina Pani Marii :) Nikt nic do niej nie ma (chyba nikt?). Gryzipióry wybrały neutralną osobę.

Maria to instytucja. Koń należał się jak najsłuszniej. Nic dodać. Jeden z lepszych wyborów kapituy - garuluję jeszcze raz jak i pozostałym, szczególnie Darek Kaleta - doczekał nagrody - sto lat i polac im szampanem...
report5

Postprzez report5 » sobota, 11 lut 2006, 13:18

pluskwa napisał(a):
report5 napisał(a):ja ci dam znak zapytania - plują na mnie a ty się dziwisz ? - nie wymagam byś mnie zasłaniał klatą - ale daj swiadectwo prawdzie... idę się upić.... powietrzem...
Daję świadectwo prawdzie. W mojej przytomności Raport nic nie wychylał.

danks
report5

Postprzez kiełbasa z rusztu » sobota, 11 lut 2006, 13:35

kiełbasa z rusztu napisał(a):
report5 napisał(a):
ten obcy napisał(a):Ty sie uwaliłeś rok temu, to cie już nie zapraszają. Może to i dla ciebie lepiej. Skoro masz problem alkoholowy, to unikaj pokus.

sam masz problem z neuzasadnioną nienawiścią do ludzi - ha, nie przykleisz mi takiej metki - za duzo ludzi mnie zna - spróbuj czego innego... tylko zważ że robisz sobie krzywdę - obcy dla siebie - siebie też się wstydzisz - ? powiedz bliskim co wypisujesz pod anonimem na bliźnich - na pwno będą z ciebie dumni..

Zaczyna się. Ale maniacy.

Znormalnieli. Pewnie niechcący.
kiełbasa z rusztu

Postprzez loisslane » sobota, 11 lut 2006, 13:43

ten obcy napisał(a):No, ale to tylko jedna nagroda. A gdzie trzy następne? Czy to prawda, że nagrodzeni to też: Akcja Katolicka - Katarzyna Paciorkowska, Kupcy i Przedsiębiorcy - Jarek Nizioł, i malarz Mariusz Kaleta ? Ma ktoś zdjęcia?

O ile mi wiadomo, dyrektor Kaleta ma na imie Dariusz...
loisslane

Postprzez ewe » sobota, 11 lut 2006, 14:28

No i o co było na tym forum tyle krzyku ?
ewe
Gwiazdor

Postprzez Vin » sobota, 11 lut 2006, 19:12

Ale nudy. Przecież to można było wręczyć w gabinecie i paluszkami poczęstować. A vipy to mnie na kolana powaliły.
Co to jest ta akcja katolicka ?
Vin
Uzależniony

Postprzez pluskwa » sobota, 11 lut 2006, 19:57

Vincenta napisał(a):Co to jest ta akcja katolicka ?
Nawiedzona grupka ludzi która poza tym że, w coś wierzy, to na przykład, przywozi dzieci z Kazachstanu na wakacje. Taka, rozumiesz, żeby przybliżyć ci pojęcie, "wywózka" w drugą stronę.
pluskwa

Postprzez Vin » sobota, 11 lut 2006, 20:10

pluskwa napisał(a):
Vincenta napisał(a):Co to jest ta akcja katolicka ?
Nawiedzona grupka ludzi która poza tym że, w coś wierzy, to na przykład, przywozi dzieci z Kazachstanu na wakacje. Taka, rozumiesz, żeby przybliżyć ci pojęcie, "wywózka" w drugą stronę.

Dzięki, chyba mniej więcej wiem, to ta akcja latem jak szukają rodzin, które by przyjęły dzieciaki do siebie do domu na wakacje, tak ?
I co jeszcze ta akcja katolicka robi poza przywożeniem dzieci ?
Vin
Uzależniony

Postprzez pluskwa » sobota, 11 lut 2006, 20:21

Vincenta napisał(a):Dzięki, chyba mniej więcej wiem, to ta akcja latem jak szukają rodzin, które by przyjęły dzieciaki do siebie do domu na wakacje, tak ?I co jeszcze ta akcja katolicka robi poza przywożeniem dzieci ?
Zbiera żywność dla biednych rodzin, rozdaje mleko dla dzieci, prowadzi świetlicę przy małym kościele. To mało jak na organizację społeczną? Robią to wszystko za friko, bez rozgłosu, nikt im dziękuje nie powie poza tymi co, coś od nich dostaną.
pluskwa

Postprzez Vin » sobota, 11 lut 2006, 20:25

Dzięki pluskwa za przybliżenie akcji katolickiej. Pojęcia nie miałam co to jest.
Vin
Uzależniony

Postprzez myśliwiec » poniedziałek, 13 lut 2006, 07:05

Długoimienny napisał(a):Fotki z piątkowej imprezy są na mojej stronie.
http://www.dziemba.pl

fajna stronka :)
gdybym Cie nie znala pomyslalabym ze jestes alfa i omega ;)
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg