Konsul napisał(a):Myślę, że temat już dawno uciekł od głównego wątku tego topiku.W gorącej atmosferze jest to nieuniknione, i tu prośba do adminów, aby tak to właśnie potraktowali.
Dziś w radio wypowiadał się pan Gromek, na pytanie o sprywatyzowanie spółek odpowiedział coś takiego: "Nie no nie można zrobić, aby se zieleń prywatna była, nie, przecież teraz można zadzwonić i zawsze posprzątają lub kostkę w ulicy położą".
Mi brak słów na to.
I po to ma być debata, aby pokazać też wiedzę o zarządzaniu miastem, wiedzę, wiedzę, wiedzę, a nie puste hasła o dynamice i skuteczności. To ostatnie można przypisać Ebi Smolarkowi.
Konsul napisał(a):A tu nie chodzi o błedy językowe, a o znajomość przepisów prawa. Taka ustawa jak " prawo zamówień publicznych" istnieje, i .... można zadzwonić, żeby posprzątali... Szok, Szok, Szok.
Eureka napisał(a):Konsul napisał(a):A tu nie chodzi o błedy językowe, a o znajomość przepisów prawa. Taka ustawa jak " prawo zamówień publicznych" istnieje, i .... można zadzwonić, żeby posprzątali... Szok, Szok, Szok.
Przecież bawiły Cię błędy językowe a teraz piszesz o zamówieniach publicznych?
Szok, Szok, Szok, to wy już przyżyliście, jak wbrew waszym przypuszczeniom Janusz Gromek wszedł do drugiej tury. Teraz pozostało wyciągnąć wnioski z błędów, które przez kolejne lata popełniała ekipa rządząca pod egidą Bieńkowskiego. Zacznijcie zmieniać język komunikowania od tego forum a za kilka lat możecie liczyć na krótką pamięć wyborców i błędy Waszych następców.
Konsul napisał(a):Eureka napisał(a):Konsul napisał(a):A tu nie chodzi o błedy językowe, a o znajomość przepisów prawa. Taka ustawa jak " prawo zamówień publicznych" istnieje, i .... można zadzwonić, żeby posprzątali... Szok, Szok, Szok.
Przecież bawiły Cię błędy językowe a teraz piszesz o zamówieniach publicznych?
Szok, Szok, Szok, to wy już przyżyliście, jak wbrew waszym przypuszczeniom Janusz Gromek wszedł do drugiej tury. Teraz pozostało wyciągnąć wnioski z błędów, które przez kolejne lata popełniała ekipa rządząca pod egidą Bieńkowskiego. Zacznijcie zmieniać język komunikowania od tego forum a za kilka lat możecie liczyć na krótką pamięć wyborców i błędy Waszych następców.
Wszelkie "przypuszczenia" nakazywały uwzględnić Pana Gromka w II turze, skąd ta sygestia w ogóle?
Mnie nie bawią błędy językowe, a przeraża nieznajomość prawa przez pana Gromka, to mnie martwi. Błędy komunikacyjne, jak piszesz, a nieznajomość procedur prawnych, a co za tym idzie naruszenie prawa, to gatunkowo odrębne sprawy. I to bardzo.
rex napisał(a):p. Gromek nie chcący prywatyzacji - ot, widac ze PO to łżeliberałowie .. w Szczecinie to samo .. tylko gadaja że są liberalni ale pomysłów zadnych ..

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 9 gości