qrczak napisał(a):OMAR napisał(a):qrczak napisał(a):Mi się wydaje, że TKK słabo się przygotowała do przejęcia radia. Trochę to wygląda jakby pewnego dnia wymyślili że sobie wezmą radio pod swoje skrzydła. I jak pomyśleli tak zrobili. Słuchaczowi się każe czekać, to nie te czasy kiedy radio ruszało i można było puścić całodzienne pozdrowienia i ludzie się cieszyli. TKK dostała radio o jakiejś tam pozycji, wydawało mi się, że przejmując radio TKK ma już gotową ramówkę i wie co chce robić. Jak na razie to nie chyba nie bardzo wiedzą czego chcą i jak to wszystko ma wyglądać, sprawiają wrażenie kompletnie nieprzygotowanych do prowadzenia radia, jakby się dopiero uczyli. Ludziom może zabraknąć cierpliwości w końcu.
To straszne
No.
Jak zwykle inteligentna odpowiedź na poziomie pracownika TKK.
Przepraszam, radio jest świetne, niepowtarzalne, ekipa TKK powinna dostać jakąś nagrodę za tworzenie jedynego niepowtarzalnego radia w Polsce.
Myślałem, że w tym temacie ponarzekać też można, ale nie, w TKK trzeba wszystkich głaskać po główkach. Świetni jesteście naprawdę, najlepsi w kraju, najmądrzejsi i w ogóle naj.
Nie rozumiem dlaczego obrażasz ludzi,którzy pracują jak każdy inny mieszkaniec tego miasta,mają zakres obowiązków,wywiązują się z nich bardzo dobrze,otrzymując obre wynagrodzenie??
stary_zgred napisał(a):Ponieważ zaliczam się do pokolenia wychowanego na "trójce", słowo w radiu cenię na równi z muzyką.
i jakiś żart powie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości