Rysio ma klasę , maniery i jest konsekwentny i wierny swoim ideałom.Niewielu jest radnych , którzy mogą mu dorównać w jakimkolwiek względzie.Jest klasą sam dla siebiereport napisał(a):ostatnio olśniewa mnie Rysio Szufel - /serio mówię/
Rysio ma klasę , maniery i jest konsekwentny i wierny swoim ideałom.Niewielu jest radnych , którzy mogą mu dorównać w jakimkolwiek względzie.Jest klasą sam dla siebiereport napisał(a):ostatnio olśniewa mnie Rysio Szufel - /serio mówię/
Konsul napisał(a):Klasę to ma mercedes. A radni "walą" głupoty na lewo i prawo, aż miło.
Konsul napisał(a):To się odpowiednio nazywa. Bez zbyt dosadnych nazw: polityka za pieniądze, znaczy kure...o.
. Jednak pewne rzeczy trzeba nazwać po imieniu.
abyss napisał(a):Prawie cały SLD w Radzie Miasta uciekł w sferę niezależności, wstydzą się ?
Jestem w stanie zrozumieć tworzenie koalicji, nawet różnych i realizację swoich programów w ramach swoich kompetencji, natomiast nie jestem w stanie zrozumieć m.in.radnego Zawadzkiego czy radnej Dżegi - Matuszczak, z SLD do PO ? to są skrajności, które wywołują u mnie obrzydzenie i całkowty brak szacunku do tych osób.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości