mimoza napisał(a):dawaj przykład - jeno konkretnie a nie jakieś opowieści ogólnej treści - tu masz czarno na białym - skandal - mam nadzieję że ktoś to oprócz mnie wyśmieje ... a nie będzie usprawiedliwiał
mimoza napisał(a):no świetny konkret... padłem pod argumentem

mimoza napisał(a):Konsul - możesz sobie tylko pogadać - żadnego faktu - to się nazywa bezsilność i kończy się na tupaniu nogami...
. Wiesz mi jednak, że moim sąsiadom tynk na głowę nie leci.Konsul napisał(a):mimoza napisał(a):Konsul - możesz sobie tylko pogadać - żadnego faktu - to się nazywa bezsilność i kończy się na tupaniu nogami...
Ok, nie chcę być złośliwy. Wiesz mi jednak, że moim sąsiadom tynk na głowę nie leci.

kacper napisał(a):Konsul napisał(a):mimoza napisał(a):Konsul - możesz sobie tylko pogadać - żadnego faktu - to się nazywa bezsilność i kończy się na tupaniu nogami...
Ok, nie chcę być złośliwy. Wiesz mi jednak, że moim sąsiadom tynk na głowę nie leci.
Przecież mieszkasz w domku jednorodzinnym . A zamiast tynku to chyba woda Cię zalała.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości