Semerchet napisał(a):Niestety martius ma rację. Łukasz ? On nie ma przygotowania i wykształcenia, pisałem już o tym kowal - dentystą.
Przecież taki wybitny fachowiec powinien znaleźć pracę w prywatnej firmie za godne pieniądze. Nikt się nie czepia Łukasza , wszyscy tylko oczekują sprawiedliwści, bo miało być inaczej i "normalnie".
Wy obłudnicy

Konsul napisał(a):Radny dostał pracę, ponieważ należy do określonej opcji politycznej. Tłumaczenie, że nie tak nie jest, to akt czystej hipokryzji. I teraz tak, takie zatrudnianie "swoich" było, jest i będzie, niezależnie od władzy. W tym wszystkim chodzi o inny aspekt, a mianowicie, że sam zainteresowany niezwykle mocno piętnował takie praktyki. A jak już się przy korycie znalazło, to i pamięć ulotną się stała.
ewe napisał(a):Konsul napisał(a):Radny dostał pracę, ponieważ należy do określonej opcji politycznej. Tłumaczenie, że nie tak nie jest, to akt czystej hipokryzji. I teraz tak, takie zatrudnianie "swoich" było, jest i będzie, niezależnie od władzy. W tym wszystkim chodzi o inny aspekt, a mianowicie, że sam zainteresowany niezwykle mocno piętnował takie praktyki. A jak już się przy korycie znalazło, to i pamięć ulotną się stała.
KONSUL wyjaśnił problem za jednym zamachem .
Mnie się wydaje także, że czepiają się Luka Cz. także dlatego , że nie ma wyższego wykształcenia, takie u nas społeczeństwo. Jak już "kształcony i z dyplomem" to się nadaje na każde stanowisko, a zapomina się o tym jeszcze, że niektórych cechuje jeszcze talent.
Więc może będzie dobrze.

Miki napisał(a):ewe napisał(a):Konsul napisał(a):Radny dostał pracę, ponieważ należy do określonej opcji politycznej. Tłumaczenie, że nie tak nie jest, to akt czystej hipokryzji. I teraz tak, takie zatrudnianie "swoich" było, jest i będzie, niezależnie od władzy. W tym wszystkim chodzi o inny aspekt, a mianowicie, że sam zainteresowany niezwykle mocno piętnował takie praktyki. A jak już się przy korycie znalazło, to i pamięć ulotną się stała.
KONSUL wyjaśnił problem za jednym zamachem .
Mnie się wydaje także, że czepiają się Luka Cz. także dlatego , że nie ma wyższego wykształcenia, takie u nas społeczeństwo. Jak już "kształcony i z dyplomem" to się nadaje na każde stanowisko, a zapomina się o tym jeszcze, że niektórych cechuje jeszcze talent.
Więc może będzie dobrze.
Ewe zapominasz o jednej rzeczy, a mianowicie, że tej osoby to nie dotyczy
Dalej nie będzie mógł liczyć na siebie, swoje umiejętności, wykształcenie. Będzie musiał liczyć na kolegów, na partię i będzie musiał sie martwić czy gdzieś go upchną, czy będzie trzeba żyć z diety lub z zasiłku, taki już los radnego, który sam nie potrafi roboty znaleźć. On nie będzie mógł po latach spojrzeć w lustro i powiedzieć, że wszystko co osiągnął zawdzięcza sobie. Ja mam nadzieję, że będę mógł z czystym sumieniem tak powiedzieć.qrczak napisał(a):Dajcie już spokój radnemu, ja bym nie chciał być na jego miejscu. Pańska łaska na pstrym koniu jeździ i za jakiś czas Łukasz może okazać się nie potrzebny, wtedy będzie w MOSiR-ze też niepotrzebny i znów zasili szeregi bezrobotnych. I potem co dalejDalej nie będzie mógł liczyć na siebie, swoje umiejętności, wykształcenie. Będzie musiał liczyć na kolegów, na partię i będzie musiał sie martwić czy gdzieś go upchną, czy będzie trzeba żyć z diety lub z zasiłku, taki już los radnego, który sam nie potrafi roboty znaleźć. On nie będzie mógł po latach spojrzeć w lustro i powiedzieć, że wszystko co osiągnął zawdzięcza sobie. Ja mam nadzieję, że będę mógł z czystym sumieniem tak powiedzieć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości