przez mauritus » wtorek, 10 paź 2006, 14:38
Oj Eureka, rozkrok dotyczy głosowania za budżetem i argumentacji Gromka( nie głosowałem za , bo wiedziałem , że i tak zostanie przyjęty) , wybacz , ale tak pustego argumentowania nie słyszałem z ust żadnego radnego w żadnej kadencji.[/quote]
Oj mauritus, tym określeniem posłużył się Pan poseł Czesław Hoc. Sądziłem, że to kulturalny człowiek, ale krótki pobyt w ławach poselskich PiS-u dał o sobie znać. Pana Gromka obronią wyniki, które osiąga w życiu zawodowym. Odwiedzam setki ludzi i w większości deklarują, że oddadzą na niego swój głos. Jesteś tego świadom i stąd zapewne te częste wycieczki pod jego adresem. Rób swoje i nie prowokuj mnie do walki, którą mogę podjąć, bo jestem do niej przygotowany. Jak zauważyłeś, nie podejmuję krytyki Twojego kandydata. Proponuję Ci, zajmij się pracą zawodową a nie wszczynaniem awantur. No, chyba, że już tylko to Ci zostało.[/quote]
Znam lepsze szkoły w Kołobrzegu, z większymi nakładami na inwestycje i z co najmniej tak dobrymi wynikami w nauczaniu, nie wspomnę o wynikach w sporcie. Tą szkołą jest np.Gim. nr 1, S.P 4.
Ja po prostu nie chcę drugiego Wałęsy.Wyborcy zadecydują oczywiście.
Znam p. Gromka i znam jego możliwości, znam jego przygotowanie merytoryczne, znam jego osiągnięcia.Oświeć mnie , bo może o czymś nie wiem.Konkretnie tylko.