Eureka napisał(a):mauritus napisał(a):Rozkrok wykonał Janusz Gromek, reszta to bzdury ździwaczałego dziennikarza.
Miałem Cię za poważniejszego urzędnika, który świadom przegranej swojego kandydata potrafi krytykować z klasą. Uprawianą metaforyką wystawiasz sobie niezbyt pochlebną opinię.
mauritus napisał(a):Eureka napisał(a):mauritus napisał(a):Rozkrok wykonał Janusz Gromek, reszta to bzdury ździwaczałego dziennikarza.
Miałem Cię za poważniejszego urzędnika, który świadom przegranej swojego kandydata potrafi krytykować z klasą. Uprawianą metaforyką wystawiasz sobie niezbyt pochlebną opinię.
Oj Eureka, rozkrok dotyczy głosowania za budżetem i argumentacji Gromka( nie głosowałem za , bo wiedziałem , że i tak zostanie przyjęty) , wybacz , ale tak pustego argumentowania nie słyszałem z ust żadnego radnego w żadnej kadencji.
report napisał(a):
a tak przy okazji - to jakieś plecenie jest...
Roman napisał(a):report napisał(a):
a tak przy okazji - to jakieś plecenie jest...
właśnie - plecenie
głosuj na ludzi - jak Ci się nie podoba Henryk - to głosuj na Gromka, Klimczaka, czy kto tam jeszcze kandyduje
a nie lamentuj, że "twój" PiS poparł (według Ciebie) dennego kandydata
report napisał(a):mój ten pis jest tak samo jak i Twój
a forum jest do dyskusji - polecenia mozna wydawać w swojej kuchni w stronę wolno gotującego się makaronu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 3 gości