Zbliżenia poselskie

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez report » wtorek, 19 wrz 2006, 19:56

Konsul napisał(a):Ludzie kochani, nie róbmy histerii. Jak to teraz chętnie bierze na siebie krzyż i w roli męczennika się stawia. To ociera się czasami o groteskę, to nie jest film o szpiegach. Jakieś linczowania, naciski, tajemne działania... :lol:

pewien naukowiec sam się straszył - to fakt - czynił to przed lustrem rozmawiając przez telefon sam ze sobą
report

Postprzez Konsul » wtorek, 19 wrz 2006, 19:59

O przepraszam, to już wiadomo, że starszono tego pana na pewno? Skoro tak to kto i jakie są tego konsekwencje?
Ale duchów się report nie boisz? Bo ja tak troszkę, bo w końcu to nie wiadomo, a może są :wink:
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » wtorek, 19 wrz 2006, 20:01

Konsul napisał(a):O przepraszam, to już wiadomo, że starszono tego pana na pewno? Skoro tak to kto i jakie są tego konsekwencje?
Ale duchów się report nie boisz? Bo ja tak troszkę, bo w końcu to nie wiadomo, a może są :wink:

duchy źle sie kadrują - ale ich głosy można nagrywać
report

Postprzez mauritus » wtorek, 19 wrz 2006, 20:01

report napisał(a):
Konsul napisał(a):Ludzie kochani, nie róbmy histerii. Jak to teraz chętnie bierze na siebie krzyż i w roli męczennika się stawia. To ociera się czasami o groteskę, to nie jest film o szpiegach. Jakieś linczowania, naciski, tajemne działania... :lol:

pewien naukowiec sam się straszył - to fakt - czynił to przed lustrem rozmawiając przez telefon sam ze sobą

A co to za dowód report ?
mauritus
Terminator

Postprzez report » wtorek, 19 wrz 2006, 20:02

mauritus napisał(a):
report napisał(a):

A co to za dowód report ?

e tam dowód - zaraz dowód - przecież to nic poważnego , taki żarcik - stracisz pracę i takie tam, same śmiesznostki - nic waznego
report

Postprzez Konsul » wtorek, 19 wrz 2006, 20:09

Kto ma stracić pracę?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » wtorek, 19 wrz 2006, 20:14

Konsul napisał(a):Kto ma stracić pracę?

konsul idę - jak chcesz to zdazwoń nie mam siły na te zgrywy
report

Postprzez mauritus » wtorek, 19 wrz 2006, 20:14

Report dba o swoje interesy, ja ktoś inny traci pracę to jest OK.
mauritus
Terminator

Postprzez Konsul » wtorek, 19 wrz 2006, 20:15

Ja naparwdę nie wiem, dr z uczelni wyrzucą?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » wtorek, 19 wrz 2006, 20:15

mauritus napisał(a):Report dba o swoje interesy, ja ktoś inny traci pracę to jest OK.

no mnie to zwalniają co tydzień - więc się przyzwyczaiłem
report

Postprzez j0shu4 » wtorek, 19 wrz 2006, 20:19

umawiajcie sie prosze na PW
NIE SMIECIC i NIE RZUCAC PAPIERKOW !
j0shu4
Moderator

Postprzez report » wtorek, 19 wrz 2006, 20:25

mauritus napisał(a):Report dba o swoje interesy, ja ktoś inny traci pracę to jest OK.

ej nie pozwalaj sobie - straciłeś pracę z mojego powodu ?
report

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg