Slay – istnieje coś takiego jak pewna granica .
Im bardziej moralna lub etyczna człowiek lepiej na tym wychodzi „nie koniecznie w sensie ekonomicznym „ . Absolutnie zgadzam się z Tisają iż konsultantka powinna przeprosić i grzecznie się rozłączyć , dalsza rozmowa była dla mnie w pełni świadomą chęcią wykorzystania problemów tej pani do sprzedaży usług internetowych , tu zaznaczam są przypadki kiedy takie konsultantki sprzedają konkretną usługę z której osoba kupująca nie jest wstanie skorzystać „czyste oszustwo „
Sprzedam pani internet – komputer pani kupi później lub sprzedam pani internet będzie pani mogła rozmawiać za darmo z całą rodziną .
Tak już kończąc mam takich telefonów od minimum 15 do 40 tygodniowo począwszy od programów komputerowych , książek związanych z tematyką dotacji unijnych , stron www , internetu , programów kosztorysujących , kredytów itp. itd. . Wiem do czego te osoby się posuwają , jak są wstanie rozmawiać oraz co reprezentują ich firmy „pojęcie sprzedać za wszelką cenę „ .
P.S Najgorsze ścierwo to panorama firm i to wielkie przekonanie o 50 procentowym wzroście zainteresowania twoją firmą . Kto dziś szuka czegoś w panoramie firm ?
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)