MixXxer napisał(a):Nie ma co ukrywac jestem dobrej mysli ze bedzie zloto, a dzisiejszego meczu polskiej reprezentacji gratuluje
Geralt napisał(a):MixXxer napisał(a):Nie ma co ukrywac jestem dobrej mysli ze bedzie zloto, a dzisiejszego meczu polskiej reprezentacji gratuluje
nie oszukujmy sie, po pierwszym secie nie ma na co liczyc. oby tylko nie bylo jeszcze gorzej niz teraz. no i kto k**** m** wybral takich patalachow na finalowy mecz?

Flo napisał(a):Geralt napisał(a):MixXxer napisał(a):Nie ma co ukrywac jestem dobrej mysli ze bedzie zloto, a dzisiejszego meczu polskiej reprezentacji gratuluje
nie oszukujmy sie, po pierwszym secie nie ma na co liczyc. oby tylko nie bylo jeszcze gorzej niz teraz. no i kto k**** m** wybral takich patalachow na finalowy mecz?
zenujacy jestes
chodzilo mi o sedziow.Geralt napisał(a):Flo napisał(a):Geralt napisał(a):MixXxer napisał(a):Nie ma co ukrywac jestem dobrej mysli ze bedzie zloto, a dzisiejszego meczu polskiej reprezentacji gratuluje
zenujacy jestes
no i z rozmachu zgubilem wyrazchodzilo mi o sedziow.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 9 gości