Ale tak to bylo nawet dobrze. A jakie sa wasze wrazenia??Fisher_kg napisał(a):Dnia 24. 02 odbyła sie młodzieżowa dyska, ktora ja organizowalem z Mackiem. No wsumie bylo nawet fajnie, dj-e fajnie grali, tylko bylo kijowo, ze duzo wiary wbilo za freee, ktorzy robili dymy.Ale tak to bylo nawet dobrze. A jakie sa wasze wrazenia??
Liczyliście na to, ze ma być spokojnie? To już nie pierwsza impreza w rycerskiej zakończona w ten sposób... Byłem tam i widziałem tę zgrozę. A szkoda, bo nagłośnienie było całkiem całkiem chociaz muzyka za ciężka - tylko co z tego.
McCool napisał(a):Fisher_kg napisał(a):Dnia 24. 02 odbyła sie młodzieżowa dyska, ktora ja organizowalem z Mackiem. No wsumie bylo nawet fajnie, dj-e fajnie grali, tylko bylo kijowo, ze duzo wiary wbilo za freee, ktorzy robili dymy.Ale tak to bylo nawet dobrze. A jakie sa wasze wrazenia??
Człowieku, czego sie spodziewałeś? Zapewne najpierw sprosiliście 3/4 szkoły (jedynki) na tę imprezę, nie zadbaliście o jakas ochrone i potem co? Może jeszcze ci nie zaproszeni mieli zapłacić za wejście?Liczyliście na to, ze ma być spokojnie? To już nie pierwsza impreza w rycerskiej zakończona w ten sposób... Byłem tam i widziałem tę zgrozę. A szkoda, bo nagłośnienie było całkiem całkiem chociaz muzyka za ciężka - tylko co z tego.
byłęm tam dosłownie 10 min i miałem dosyć. Zgodze się ze nagłosnienie było ok, co do muzyki, przez ten czas co byłem same "zamulatory" 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 10 gości